Veterani Crvene zvezde deklasirali Leotar

U predivnom fudbalskom ambijentu pred više od 1.500 gledalaca, veterani FK Crvena zvezda ubjedljivo su pobijedili veterane Leotara rezultatom 7:1, poluvrijeme 5:1.

U utakmici nekadašnjih fudbalskih velemajstora, Beograđani su bili mnogo bolji i ruku na srce, mnogo spremniji protivnik.

Najbolji pojedinac meča bio je Vladimir Tintor koji se 5 puta upisao u listu strijelaca. Jedan gol za Crvenu zvezdu postigao je i Miloš Bursać.

U listu strijelaca za ekipu Leotara upisao se Damjan Ratković.

Trebinjska publika, ali i posjetioci iz cijele Hercegovine i Crne Gore burnim aplauzom su pozdravili petu „Zvezdinu zvezdu“ Vladimira Petrovića-Pižona,ali i proslavljena imena Jovana-Kuleta Aćimovića, Miloša Šestića, Stanislava Karasija i Zdravka Borovnicu.

„Meni je prepuno srce kada dođem u Trebinje, kao da dođem kod nekog najrođenijeg. Dugo traje ljubav Zvezde i Leotara. Ovde smo redovno dolazili na pripreme. Nadam se da će se ta ljubav nastaviti“, kaže Vladimir Petrović-Pižon.

Emotivan u obraćanju novinarima je bio Zdravko Vukašinović-Babela, jedna od legendi Leotara.

„Zaigra srce uvijek kada dođe Zvezda u Trebinje. Sjećam se samo naših pripremnih utakmica kada je na tribinama bilo i po 10.000 gledalaca. Crvena zvezda je bila prvak, a mi smo uvijek bili tvrd orah i gotovo ravnopravan protivnik“, kaže Vukašinović.

Za kraj dodajemo i ovo. Dolazeći sa torbama na leđima, Zvezdini fudbaleri pitaše jednog momka „Gde je Zvezda?“, misleći na svlačionicu, a on stavi ruku na grudi i reče: „Ovde je Zvezda“. Zvezdinim igračima bješe milo kada su čuli mišljenje ovog momka, te su ga zato i nagradili aplauzom.

RT

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.