Nove pogodnosti parking službe – ko kupi kartu gratis sendvič i pranje automobila

Svi kupci parking karte za jedan sat u I zoni u našem gradu dobiće besplatan sendvič, a kupci koji kupe parking kartu od dva sata i više dobiće besplatno pranje i poliranje automobila, saopštili su iz Službe za naplatu parkinga grada Trebinja.

Oni kažu da je ovo samo još jedna potvrda da Trebinje brine o svojim građanima i da im je ugodnost kupaca parking usluga u ovom dijelu grada na prvom mjestu.

– Naši kupci mogu da uživaju, samo neka dovezu svoje ljubimce na naša parking mjesta, plate i idu. Mi ćemo na osnovu uplate vidjeti da li našem cijenjenom kupcu trebamo da napravimo sendvič ili da mu operemo i poliramo automobil.  Sendviči koje budemo pravili biće svježi, u njima će biti 70 gr salame i stavljaćemo je u kiflice. Na osnovu satnice, sendviče ćemo isporučivati 5 minuta prije isteka trajanja parkinga. Okačićemo ga na retrovizor automobila, a naši profesionalni kuhari će se potruditi da sendviči budu veoma ukusni.

Ukoliko uplatite dva sata parkinga u I zoni dobićete profesionalno pranje i poliranje automobila. Auto će prati naše profesionalne peračice koje neće ostaviti ni najmanji trag prljavštine.

– Proteklih dana često smo slušali zamjerke građana kako su skupe cijene parkiranja u našem gradu, ali recite im u kom gradu još mogu dobiti sendviče i besplatno pranje automobila za vrijeme parkiranja – poručuju iz Službe.

Iz Službe dodaju da ovo nije kraj besplatnim sadržajima i da će kupci dobijati besplatne krpe za brisanje prozora, i da razmišljaju o uvođenju nagradnih igara „Kupi kartu, osvoji besplatnu kartu“, „Ljetujete sa vašom kartom na Karibima“.

 

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

 

 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.