Izraelski MOSSAD spriječio atentat na Laza Magistralu

Izraelski obavještajci koji rade u službi MASSAD-a otkrili su da grupa arapskih ekstremista iz Tarčina, potpomognuta nekolicinom srpskih kvislinga koje finansira Džordž Soroš planira likvidirati poznatog estradnog umjetnika i profesora na fakultetu za geoinženjering i mentalnu nadgradnju Laza Magistralu.

Izraelci su u posljednjem trenutku spriječili atentat na Laza, a kako navode list „Srbska čast“ i beogradski magazin za edukaciju nacije „Informer“, sve se trebalo desiti na ovogodišnjoj Slaninijadi u Kljajićevu.

Prema njihovim saznanjima glavni operativac akcije bio je Musa Büyükyarak zvani Tomahavk, koji je Lazu Magistrali strašno zamjerio na pjesmama Vesela Mašina i Bananamen u kojima svoju publiku poziva na vraćanje korijenima. Musa je tu prepoznao  perfidan način edukacije srpskog naroda sa obje strane Drine, kroz muziku i tekst koji poziva na osvješćenje i vraćanje zaboravljenim narodnim vrijednostima. Tako obrazovan narod svjestan je svog položaja, trezveno razmišlja i ne mogu mu ništa bjelosvjetski i unutrašnji neprijatelji.

Leutar.net Izraelski MOSSAD spriječio atentat na Laza Magistralu
MOSSAD-ov agent na položaju

Eminentni stručnjak za terorizam Dževad Al-Gali  zvani Srbin rekao je da gospodin Magistrala ima mnogo neprijatelja u Tarčinu i okolini.

„Zbog njegovih patriotskih i dubokoumnih pjesama i neprekidne borbe za prava i bolji položaj obespravljenih, Lazo je narodu sagradio kult ličnosti kao malo koji Srbin u istoriji. Kao takav, trn je u oku svim našim neprijateljima, a bez Laza mi smo obezglavljeni, života nam nema Allaha mi“, kategoričan  je Dževo Srbin.

Mada su se u javnosti čuli komentari u kojima se tendenciozno navodi da je slučaj montiran kako bi Lazo Magistrala još više podigao rejting, nama je bitno da je on i ovog puta „pretekao“ (i ranije je bilo sličnih nasrtaja) i da će naš napaćeni narod slušati njegove pjesme još dugo, dugo…


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.