Cijene Akva Parka „Grad Sunca“

Zbog velikog broja posjetilaca, od 29.7.2017. Aqua park Grada sunca će raditi od 10.00 do 20.00 časova. Takođe, u opticaju će biti samo ulaznice  za cjelodnevni boravak, 20 KM za odrasle, 15 KM omladina i djeca do 7 godina besplatno. Popust od 20% imaju svi stanovnici Istočne Hercegovine. Menadžment Grada sunca je bio primoran na ovaj korak zbog velikih gužvi koje bi mogle uticalti na komfor i bezbijednost posjetilaca.


Akva park u „Gradu sunca“ biće otvoren za kupače u četvrtak, 27. jula, potvrđeno je za Radio Trebinje u Svislajon D.O.O. Trebinje.

Ulaz za djecu do sedam godina je besplatan, cjelodnevna ulaznica za odrasle je 20, a za omladinu od 7 do 18 godina 15 KM. Poludnevna ulaznica košta 10 KM (ovo više ne važi – ukinuto je naknadno pa mi prepravljamo vijest), koliko je i ulaznica za dino park. Za stanovništvo Hercegovine, uz ličnu kartu, cijene će biti niže za 25%, ističu u kompaniji Svislajon d.o.o. Trebinje.

Da se ne mučite računati: za Hercegovce, uz ličnu kartu, cjelodnevna karta je 16 KM, za omladinu od 7 do 18 godina 11-11.50 KM. Poludnevna 7,5 KM, koliko je i ulaznica za dino park!

Bazen, adrenalinski tobogani i ugostiteljski objekti radiće svakodnevno od 10 do 18 časova, a Zabavni dječiji park – dino park od 18 do 21 čas.

Otvaranje bazena bila je planirano za sutra, ali je zbog slabog pritiska u Draženskoj gori i sporog punjenja bazena, koji su tokom noći ispražnjeni i očišćeni, prolongirano do četvrtka.

„Grad sunca“ i dalje će biti otvoren za razgledanje od 17 do 21 čas.

Izvor: Radio Trebinje

19 KOmentara

 1. Radi u HET-u, ERS, regulatornom i imaćeš sredstava da sebi i svojoj porodici priustis sve od navedenog gore u tekstu.

  Pu gamad jadna !

 2. Tražili smo gledajmo. Kome je preskupo za manje para može uzeti lavor napuniti vodom…. a Drašković je pravio Grad Sunca da zaradi a ne da se trebinjci džabe brčkaju i tog će biti svakim danom sve više. Nego Drašković je napravio Grad sunca i nek radi šta hoće njegov je a HET smo pravili svi mi pa ga opet „domaćini“ raskućiše a niko nijedne da zucne?? Pa će biti kuku lele i pomagaj kad se privatizuje pa struja bude po marke a bez nje je puno teže nego bez bazena

 3. Svaka cast Rodoljubu i njegovoj firmi,ne znam dal ste primjetili da je Rodoljub zaposlio dosta ljudi.Dao im je neku platu posto nemaju gdje drugo da je zarade .Ako vam je puno ostavit pare u Trebinju,vi slobodno idite U Dubrovnik,Budvu i Beograd kao i do sada.

 4. Draškoviću svaka čast.
  Tuđe slađe. Svi gledamo da odemo u Budvu da damo 25€ i nije skupo, a naše i da je 1km bilo bi nam skupo.
  Gadan smo mi narod.
  Gdje si mogao biti na koncertu Tijane Dapčević da ne platiš ulaz.
  Ni sam Bog nam ne bi ugodio

 5. Ovo je prava stvar i cijene su jako pristupacne.
  Za cijenu ulaznice u akvaparku u Budvi za cetvoroclanu porodicu ja se ovdje mogu provest jako dobro i jos dobar rucak.
  Ovo je prava stvar.
  Pozdrav iz Tivta

 6. Znači razgledanje ( besplatno) od 17-21? Neki dan odoh u 20:01 i bi zatvoreno, znači promijenjeno je?
  Ima li IGDJE telefon za informacije?
  Inače super ideja. Sati čekanja na granicama prema moru daleko prelaze cijenu ulaznica…
  Pozdrav

 7. Gospodjice koje rade na biletarnici akva parka ne dozvoljavaju mogucnost poludnevne karte pa cak ni ako ste dosli tek u 16 h.Ja sam bila vec par puta i pozvala se na ovaj i sajt samog parka sli sam dobila odgovor da su to lazni sajtovi i da ne postoji poludnevna karta za park.

 8. Kod mene je ista situacija kao kod SANELE, odem poslije 15h, tražim poludnevnu kartu, ali to ne postoji…svi koji idete u aqua park u Trebinju, ista je cijena ulaznice tokom dana i NE POSTOJI poludnevna karta. Inače, provod je dobar.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.