Tarzan Smajli, osmijeh vrijedan pet miliona!

Vjerovanje da para na paru ide, demantujemo sljedećom pričom. Tridesetjednogodišnji Tarzan Smajli, iz kartonskog beogradskog naselja, koji ima šestoro djece, osvojio je pet miliona dinara. Riječ je o robnom vaučeru „Frikoma“, u saradnji sa Unikredit bankom.

 Ne preziva se uzalud Smajli – osmijeh. Od juče mu ne silazi sa lica. Tarzan Smajli krenuo je na Adu da nađe osveženje od vreline, al’ se još više preznojio. Osvojio je robni vaučer od pet miliona dinara.

Tarzan i Leonarda Smajli osvojili 5.000.000 Vjerovanje da para na paru ide, demantujemo sljedećom pričom. Tridesetjednogodišnji Tarzan Smajli, iz kartonskog beogradskog naselja, koji ima šestoro djece, osvojio je pet miliona…. https://leutar.net/2017/07/15/tarzan-smajli-osmeh-vredan-pet-miliona/

Geplaatst door leutar.net op Zaterdag 15 juli 2017

Ja i šurak smo krenuli na Adu, vodili smo i moje dvoje dece, i imali 200 dinara u džepu da kupimo sladoled ‘rumenko’ i… naišla je sreća. Posle smo videli da ima tu neki kod, iščupali smo sladoled i sve bacili, samo da bismo videli, onda smo pitali prodavačicu, a ona je rekla: ‘Čestitam, čestitam, dobili ste glavnu nagradu, vaučer od pet miliona dinara.’ Nismo mogli da dođemo sebi, da izađemo sa Ade, sve smo trčali kući pa zvali, to je glavna nagrada, pet miliona vaučer“, objašnjava srećni dobitnik Tarzan Smajli.

Osam Smajlija pod jednim kartonskim krovom. Leonarda se potrudila da nas dočeka čisto dvorište. Dvoje najstarijih ide u školu. Ostalih četvoro stasava za đačke klupe. Tarzan kaže da je nagrada došla u pravo vreme.

„Deca idu da prose, spavaju po ulici. Neću da dozvolim da moja deca prose, kradu, već da budu poštena, da završe školu, rade i zarade za sebe, a ne da se muče celoga života kao što sam se ja mučio“, kaže Tarzan.

Pre 18 godina iz rodne Peći došao je u Beograd. Tarzan Smajli živi tako što sakuplja sekundarne sirovine. Njegova vrata, od sada, otvorena su za bolji život.

Izvor: RTS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.