Facebook spremno dočekuje otvaranje Grada Sunca

Iz kompanije Facebook za naš portal je potvrđeno da je sve spremno za večerašnje svečano otvaranje Grada Sunca.

„Naši stručnjaci su uspjeli da pripreme tri nova servera koji će služiti za smještanje velike količine fotografija ponosnih mama njihove djece koje će večeras zasuti našu društvenu mrežu. Srećom, dobili smo dojavu da se priprema ova najezda i reagovali smo na vrijeme i mislimo da će ova tri servera uspjeti opslužiti večerašnji foto bum.“ – rekao je Mark Zuckerberg na vanrednoj konferenciji za medije.

„Možda ne ispoštujemo baš svaki komentar „duša moja“, „srce srce“, „sreća moja“, ali gledaćemo da svima izađemo u susret.

Google je, za razliku od Facebooka jutros objavio da nisu znali za projekat i da će uložiti veliki napor da danas pripreme nove  servere u slučaju iskakanja iz mreže.

„Nadamo se da će sve biti spremno za večeras, veliki je broj lokalnih portala koji će širiti priču, i bojimo se da ne dođe do miješanja algoritma s obzirom da su vijesti vrlo slične. Ne znamo da li će serveri uspjeti na vrijeme da razvrstaju ko je šta rekao za koji portal. Naši timovi su na terenu, uključili smo satelite i pratimo situaciju.“

Instagram će privremeno isključiti hashtag nekoliko poznatih ličnosti da bi izdražao #gradsunca #dinosaurusi #trebinje

Po svemu sudeći Facebook je najspremnije ušao u tržište Hercegovine, pa ova kompanija očekuje da će joj se ovaj potez isplatiti.

 

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

 

3 KOmentara

  1. Grad donira veliku kolicinu setova kvacila za strpljive vozace i besplatno pranje automobila za sve koji se odluce da se vrate preko Volujca

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.