Pogledajte kako izgleda akva park u Gradu Sunca pred svečano otvaranje (Foto)

Privode se kraju radovi na izgradnji akva parka u „Gradu Sunca“ kod Trebinja, čije je otvaranje najavljeno za drugu polovinu jula. Tim povodom TrebinjeLive.info ekskluzivno donosi fotografije nove turističko-zabavne atrakacije u koju je Rodoljub Drašković do sada uložio više od 20 miliona KM.

Akva park se prostire na čak 79.000 kvadratnih metara, a za njega već sada vlada veliko interesovanja turista koji se odmaraju kako u Trebinju, tako i onih na crnogorskom i dubrovačkom primorju. Raspituju se kada je otvaranje, koliko će koštati ulaznica, šta kompleks posjeduje od dodatnih sadržaja?

Ovaj velelepni objekat raspolaže sa čak šest bazena za djecu i odrasle, na koje je postavljeno sedam velikih tobogana, od kojih je jedan adrenalinski – dugačak 200 i visok 21 metar.

Tu je i takozvani „spleš safari“ koji ima 18 vrsta životinja – od žaba i morskih konjića do medvjedića, te Dino-park u kome su postavljene replike 15 dinosaurusa, koji će napraviti dodatnu atrakciju od ovog kompleksa.

Uz gradnju akva parka, vrijedni neimari grade i prateće objekte poput hotela „Vidikovac“ koji će imati 90 ležajeva, te objekat sa luksuznim apartmanima. Na raspolaganju budućim posjetiocima biće i tri restorana, te jedan VIP restoran.

Uveliko traje i izgradnja luksuznog broda „Galija“, koji će pored restorana i apartmana, imati i spa centar.

Iako se još zvanično ne govori o cijeni ulaznice, nezvanične informacije kažu da bi pojedinačna karta trebala da bude od deset do 15 KM. Ipak, konačna cijena će biti poznata neposredno prije otvaranja akva parka i pratećih objekata.

Grad Sunca već privlači turiste i poznate ličnosti koje ga znatiželjno razgledaju. Tako je nedavno ovo zdanje posjetio i poznati televizijski voditelj i urednik emisije „Sat“ Mirko Alvirović. Jedan dio emisije, koja će biti emitovana sutra, biće posvećen upravo „Gradu Sunca“.

U narednom periodu, kako je ranije rekao medijima Rodoljub Drašković, biće izgrađena varoš čaršija, dok će treća faza podrazumijevati izgradnju pratećih objekata poput kliničkog centra i luksuznog naselja kako bi cijeli kompleks i zaista postao grad u gradu.

Trebinjelive

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.