Vlada RS kišom ugasila požare, dolazi nam H.A.A.R.P.

Na sinoć održanoj vanrednoj sjednici Vlada Republike Srpske je donijela nekoliko bitnih odluka vezanih za krajnji jug RS. Formiran je krizni štab koji će se baviti gorućim problemima u Trebinju i okolini.

Odlučeno je da se u toku noći na šire područje grada Trebinje hitno pošalje kiša. Postojali su prijedlozi da se upute i helikopteri, ali se od toga ubrzo odustalo. Budući da u gradu boravi veliki broj turista, helikopteri bi im mogli pokvariti ugođaj i loše uticati na nastavak turističke sezona.

Zbog zemljotresa koji već nekoliko dana izazivaju zabrinutost naših sugrađana, krizni štab je angažovao stručnjaka za pitanja vojnih i ostalih naprednih tehnologija, gospodina M. Lazanskog iz Beograda. Po njegovim uputstvima sagledana je trenutna situacija i uzete u obzir posljedice koje iz nje mogu proisteći. Odlučeno je da se hitno kreditno zadužimo i preko ličnih veza gospodina Lazanskog nabavimo polovan H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program) od izraelaca.

U konkretnoj situaciji kada se epicentri nalaze u blizini hidroelektrane Grančarevo od koje zavisi egzistencja velikog broja zaposlenih u HET-u i Elektroprivredi RS, a imajući u vidu da je izborna godina pred vratima, sistamom H.A.A.R.P. bi mogli uticati na izmještanje epicentara i pomjeriti ih na neko Vladi manje bitno proizvodno postrojenje. U zavisnosti od razvoja ekonomsko-političke situacije u našoj regiji, neki članovi kriznog štaba su pominjali trebinjsku keksaru.

Već ovoga jutra je vidljiv učinak efikasne akcije Vlade RS, požari su obuzdani , nema dima u gradu, a nije ni treslo.

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.