Prvi festival fizike u Bileći

Drage Bilećanke i Bilećani,

Sa neskrivenim ponosom Vas pozivamo da u srijedu, 14.6. od 9 do 11:30 časova, u prostorijama OŠ “Sveti Sava” u Bileći prisustvujete jedinstvenom događaju u našem gradu – prvom festivalu fizike ikada organizovanom u našim krajevima! Obećavamo vam sjajan provod i program kroz koji ćemo demonstrirati koliko je bavljenje naukom zapravo jedan nestvarno zabavan posao, koji Vam omogućava da proniknete u najdublje tajne prirode koja nas okružuje i privlači pažnju čovjeka od pamtivijeka.

Kroz niz demonstracionih ogleda iz raznih oblasti fizike provešće Vas učenici gimnazije “Jovan Dučić” , Srednje tehničke škole i osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Trebinja, uz prikladna stručna objašnjenja, dok ćete sa profesorima fizike iz pomenutih škola moći da porazgovarate o svim temama koje vas interesuju vezanim za fiziku, astronomiju i ostale srodne nauke.

P.S. Svečano obećavamo da nećemo koristiti nikakve formule niti jednačine, već će cjelokupna objašnjenja proteći u naučno popularnom tonu, pri kojem će izlaganje biti shvatljivo svima od 7 do 77 godina, bez obzira na nivo obrazovanja.

Dođite da se družimo!

Sa poštovanjem,

Društvo fizičara Istočne Hercegovine

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.