PODRŠKA VUČIĆU IZ NEVESINJA POVODOM STUPANJA NA DUŽNOST PREDSJEDNIKA SRBIJE

Grupa građana Nevesinja danas se spontano okupila u znak podrške inauguraciji predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Sa srpskim zastavama i Vučićevim slikama kolona automobila prošla je gradskim ulicama i zaustavila se kod zgrade Opštine. Tu ih pozdravio načelnik opštine Milenko Avdalović izrazivši zadovoljstvo što su građani na ovaj način iskazali poštovanje prema novom predsjedniku Srbije.

„Ovo nije podrška bilo kakvoj političkoj opciji, nego prosto iskazivanje privrženosti i osjećaja prema Beogradu“ – rekao je Avdalović naglašavajući da je to potpuno legitiman čin budući da Srbija i Republika Srpska imaju specijalne i paralelne veze.

Vucic podrska 2Avdalović je istakao da se prilikom nedavne posjete Beogradu lično uvjerio koliko Vlada Srbije vodi brigu o svojim sunarodnicima u Republici Srpskoj. Podsjetio je na obećanu pomoć Nevesinju koja će se odvijati kroz sufinansiranje izgradnje Centralnog spomen obilježja, rekonstrukciju Doma kulture i Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama i zajedničko obilježavanje Nevesinjske puške.

Vucic podrska 3

Izvor: Radio Nevesinje

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.