Nakon privođenja, Čedi i suspenzija

Nakon što je u četvrtak zbog fizičkog sukoba sa radnim kolegom završio u policiji, najpoznatijeg željezničara u RS Čedu Kneževića, u danas je na radnom mjestu sačekala i suspenzija.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je Knežević nakon policijske obrade istog dana pušten, a priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira.

Knežević, koji je široj javnosti postao poznat nakon nedavno održanog protesta željezničara i štrajka glađu u kojem je bio najuporniji, potvrdio je za „Nezavisne“ da je pritvoren zbog sukoba s kolegom.

„Taj kolega s kojim sam se sukobio, Đuro Bursać, konstantno pokušava da me isprovocira, otkada sam počeo istupati u medijima nakon štrajka. Trpio sam to sve stalno, ali kada je u četvrtak prvo sakrio moj doručak, a u kesu u kojoj je bio doručak stavio kamen pa kasnije još sakrio moj telefon, e onda sam poludio“, priča Knežević.

On kaže da se konstantno vrši pritisak na njega i da ova suspenzija govori u prilog tome. „I ja i Bursać smo suspendovani na tri mjeseca i za to vrijeme ćemo dobijati samo 50 odsto plate. Ne znam šta ću, bojim se da ne ostanem bez posla u ‘Željeznicama’, kao i da su te provokacije namještene prema tome“, kaže Knežević.

Incident se desio u Kolskoj, u Prijedoru, a nakon što su se Knežević i Bursać sukobili, neko od radnika koji su prisustvovali pozvao je policiju, koja ih je privela.

Bursaća nismo uspjeli dobiti danas za komentar, jer nismo našli njegov telefonski broj.

Nezavisne novine

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.