SPUSTIO MILU Bećković: Ma da, herceg je stara crnogorska titula!

Nema mira u Crnoj Gori ni pred lokalne izbore. Naime, žitelji Herceg Novog će u nedelju birati novu gradsku vlast, a Milo Đukanović je na završnom mitingu DPS-a u ovom gradu jasno poručio:

 – Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos – rekao je Đukanović, usput nazvavši protivnike iz Demokratskog fronta „raspomamljenom četničkom bratijom i izdajnicima koji se ponose svojom izdajom i koji su hteli da izazovu bratoubilački rat”.On je dalje naveo kako je ulazak u NATO jedna od najboljih stvari koje je Podgorica uradila.

– Naša pripadnost NATO jeste upravo namera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999. godina, da o nama odlučuju tamo gde nas nema. Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sedimo, a sedećemo od 25. maja u stolici Alijanse – završio je Đukanović.

Đukanovićevu izjavu da je Herceg Novi zaista crnogorski ponos književnik Matija Bećković je za „Alo!” ovako prokomentarisao:

– Samo mu ime kaže. Ha-ha, pa herceg, to je stara crnogorska titula – poručio je Bećković.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je za naš list da je Đukanović „opasniji po srpske interese od Tačija i Haradinaja zajedno”.

– Milo Đukanović je potvrdio da je antisrpski političar i da nastavlja s nesmanjenim žarom da iznosi stavove kojima vređa Srbe. On je opasniji po srpske interese i od Tačija i Haradinaja, a u Beogradu voli da se lažno predstavlja kako je on prijatelj Srbije. A istina je da je veća štetočina od ovih albanskih zlikovaca i štetočina zajedno. Herceg Novi je srpski grad, gde je srpski narod većinski, i Đukanović će izgubiti izbore. Njegovo balavljanje ne oslikava pravu realnost u ovom gradu i sve to će se videti u nedelju na izborima, kada će opozicija preuzeti vlast – naveo je Mandić za „Alo!”.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.