Centar Trebinja išaran šablonskim natpisima

TREBINJE – Nepoznati vandali su noćas išarali šablonskim natpisima cio centar Trebinja, sve objekte u Dučićevoj ulici.

Natpis na kome stoji „Pokret za SPS Jugoslaviju – bolju od dobre SFRJ“ – navodno je tek rano jutros primijetio neki od stražara koji čuva poslovne objekte u Dučićevoj i sve je javljeno policiji koja je odmah izašla na lice mjesta.

Među objektima sa ovim natpisima su i dva hotela „Platani“ i privatne radnje, a konobari i ostali radnici su sve primijetili tek kada su došli na posao.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje izvršili su uviđaj, a u toku je rad sa licem inicijala J.T. za koje postoje osnovi sumnje da je napisao ove natpise. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju„, potvrdila je za Radio Trebinje Jovana Cvijetić, portparol PU Trebinje.

RT

1 Komentar

  1. Jeli ovo poruka za našeg uvaženog vladiku koji u zadnjih nekoliko dana uviđa propast koja slijedi pod vlasti otuđene od srpskog naroda.Stvarno je vrijeme da se u Trebinju oglase intelektualci,prave patriote i da pokrenu širi dijalog o problemima,da stanu na put propasti.Ovo je sramota za grad turizma,oglasite se pravi Trebinjci,da se ne dozvoli da nam kvaziintelektualci sa strane uništavaju ovo malo što je ostalo.Vratimo Trebinje našim ljudima…

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.