Đukanović: Nije Herceg Novi SRPSKA VAROŠ, već CRNOGORSKI PONOS

Naš ulazak u NATO nije naša želja da ratujemo niti da budemo dominantni dio vojnog saveza, naša pripadnost evroatlantskoj alijansi jeste upravo namjera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999. — da o nama odlučuju tamo gdje nas nema.

Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sjedimo, a sjedećemo od 25. maja u stolici NATO alijanse, poručio je šef demokratske partije socijalista Milo Đukanović u Herceg Novom.

 – Koliko god nam paralo oči ono što smo vidjeli na Cetinju, političke vampire ispred parlamenta, ja to smatram vrlo dragocjenim, jer nas je podsjetilo gdje smo danas, a gdje smo mogli biti da je bilo po njihovom – kazao je Đukanović na završnoj konvenciji DPS-a u Herceg Novom.

On je kazao da su lideri Demokratskog fronta najveća sramota savremene Crne Gore.

– Po prvi put u dugoj i svijetloj istoriji Crne Gore imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom, a najveći grijeh im je što su povjerovali da mogu i imaju pravo da dođu na vlast izazivajući bratoubilački rat – kazao je Đukanović.

Đukanović je, ocjenjujući političke protivnike, konstatovao da je SNP neuspješno upravljao Herceg Novim, i od partije koja je imala podršku 40 odsto birača došao u situaciju da teško ostvaruje prelazak izbornog cenzusa.

DF je potom nazvao „raspomamljenom četničkom bratijom“.

– Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos – poručio je je Đukanović.

Blic

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.