Pošao na Sabor PDP-a, pa se sjetio da više nije član

Doskorašnji član PDP-a i bivši visoki gradski funkcioner dobio je neki dan cirkularno pismo iz PDP-a  da prisustvuje Saboru te stranke, koji se sinoć održao u Trebinju. Zbog stresa na novom poslu i zaokupljenih misli oko sređivanja istorijskog arhiva Elektroprivrede RS, zaboravio se da on više nije član te stranke, te je automatski primio tu informaciju i spremio se da krene na Sabor.

Obukao je najnovije odjelo, tražio značku PDP-a, stavio je na grudi kako to dolikuje i krenuo negdje oko 18.30, kako javlja naš izvor. Hodajući kroz park prema Kulturnom centru osjetio je neku nostalgiju i počeo je da se prisjeća svog govora na Vukanovom mitingu 2012. godine kada je kao član NDP-a ili DP-a, ne sjeća se ni on više, svašta pričao protiv Slavka. Onda se malo štrecnuo, osvrnuo oko sebe i sjetio se da je on protiv Slavka. Oblio ga je hladan znoj, počeo je otežano da diše, osvrnuo se oko sebe, ali srećom, nikoga nije bilo da primjeti njegovo stanje. Zaustavio se, uzeo je malo rakije iz čokančića, gucnuo, smirio i shvatio da je on za Slavka, a ne protiv njega. Olakšanje! Prošla ga je nervoza, počeo je da se smije sam sebi što se maloprije uznemirio, požurio prema Kulturnom centru jer je ostalo još samo 5 minuta do početka.

Na ulazu u Kulturni centar zaustavili su ga momci iz Ivanovićevog obezbjeđenja, pitajući ga gdje je on pošao. Ne shvatajući njihovo pitanje pokušao je da ih ignoriše i da prođe. Pogledao je oko sebe i primjetio da ga ljudi čudno gledaju.

Sjetio se da je odnedavno opet protiv, da nije više član, da je pismo sigurno greškom dobio. Sagnuo je glavu, okrenuo se i tiho otišao.

Leutar.Net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

8 KOmentara

  1. Vi iz leutar.neta se šprdate sa narodom kao da nemate pametnija posla,npr.Zašto nepitate gradske oce,kad će rasvjeta u parku,zašto nepitate Laketu načelnika PU Trebínje kad će otkriti počinioce za lomljenje svega i svačega po gradu ,zašto nepitate načelnika kad će poćeti asfaltirati put prema ljubinju što je obećao,i da ne nabrajam da u 21 vijeku pojedina gradska naselja nemaju vodu ljeti,itd,itd

  2. „Vi iz leutar.neta se šprdate sa narodom…“ – samo sa onim koji nisu izašli na izbore i sada su nezadovoljni. Leutar.Net sve prati i sve će doći na red, bez izuzetka. Za navedena pitanja su više zaduženi odbornici opozicije u gradskoj Skupštini, zar ne? Pozdrav.

    • ok, slažem se sa Vama da su odbornici opozicije više odgovorni za navedena pitanja. Drugo što se tiče izbora, redovno izlazim na izbore, i zadnji put sam iašo, ali to nema nikakve veze sa ovim što se dešava u gradu. To je vidljivo u gradu već duži niz godina da se urušava opšta kultura, da postoji devijantno ponašanje pojedinaca ili grupa pa se niko od Vas novinara nije usudio da javno postavi pitanje i bivšim vlastima, a i sadašnjim. Dajte Vi sa portala počnite da otvarate ozbiljne probleme ovih građana, a ne da se bavite satirom. A što se tiče partija, nije nikakva tajna da su sve ista g…a, i da nema razlike u načinu ponašanja prilikom dolaska u skupštinske fotelje.Ja redovno pratim Vaš portal i imate zaista finih sadržaja, ali morate malo više ipak da se posvetite običnim građanima. Hvala na razumjevanju….

    • Za ć.n : Ja gospodine nisam partijski čovjek, već samo razmišljam svojom glavom, a drugo ima Vas dosta što ostavljate komentare koji ste botovi političkih pojedinaca i partija, tako da je suvišno komentarisati vaše pitanje. I Vi napišite par tema da se počne raspravljati ,kako bi bilo svakome bolje u dogledno vrijeme, a ovako izgleda da smo svi ovce koje se spremaju za šišanje i nemožemo da vidimo da nas ovi na vlasti satiru svjesno već dvadeset godina kroz razne oblike srbovanja. Pozdrav….

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.