Počeo humanitarni turnir: 71 ekipa igra za Džaju

TREBINJE – Fakultet za proizvodnju i menadžment danas je organizovao  humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Danijela Pudara – Džaje.

Na turniru učestvuje 71 ekipa iz Trebinja, Herceg Novog, Nikšića i drugih istočnohercegovačkih gradova, koje se takmiče u disciplinama mali fudbal, basket i odbojka, u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijavilo se i 17 takmičara za šah.

Dušan Jokanović, dekan FPM ističe da su u saradnji sa Udruženjem studenata ovog fakulteta došli na ideju da organizuju humanitarni turnir za našeg sugrađanina, kome je neophodan novac za nastavak liječenja.

„Studenti našeg fakulteta pokazali su nešto što bi svi mi trebali da imamo – visok stepen društvene odgovornosti za pogled u one koje imaju životne probleme i nadamo se da smo našem sugrađaninu Danijelu Pudaru – Džaji na ovaj način pružili moralnu i materijalnu podršku“, rekao je Jokanović.

On je podsjetio da su tereni Fakulteta za proizvodnju i menadžment  posebno pripremljeni za današnji turnir, zahvaljujući zaposlenim na brani Gorica i preduzeću A.D. Komunalno Trebinje.

Zamjenik gradonačelnika Grada Trebinja Mirko Ćurić rekao je na otvaranju humanitarnog turnira da će Grad Trebinje uvijek podržati ovakve humanitarne akcije.

On je podsjetio da krajem ove sedmice u funkciju stavljen i Fond solidarnosti i pozvao privrednike i ljude dobre volje da pomognu rad fonda, kako bi svi zajednički pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Proglašenje pobjednika zakazano je za 18.30 časova.

RT

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.