Pratite uživo Skupštinu grada Trebinja

  • Skupština grada Trebinja na današnjoj redovnoj sjednici trebalo bi da donese odluku o dugoročnom kreditnom zaduženju Grada Trebinja.

Odbornici su na prethodnom zasjedanju usvojili informaciju o stanju prenesenih neizmirenih obaveza, prema kojoj ukupna dugovanja Grada Trebinja iznose 6.340.000 KM, a na prijedlog skupštinske većine donesen je i zaključak – da se nasljeđeni dug pokrije kreditnim zaduženjem.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave u 2016. godini.

Pred odbornicima će biti i pojedinačni izvještaji o radu i rezultatima finansijskog poslovanja u prošloj, te programi rada za tekuću godinu svih javnih ustanova čiji je Grad osnivač.

Skupština će razmatrati i izvještaje o poslovanju  javnog preduzeća „Vodovoda“ i  AD „Komunalno“ Trebinje u 2016. godini, o radu srednjih škola, Gradske boračke organizacije Trebinje, udruženja penzionera i udruženja građana koja se sufinansiraju iz gradskog budžeta, te program razvoja sporta za 2017. godinu.

Na dnevnom redu je i izvještaj o realizaciji programa – održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva i gradskih ulica, te zajedničke komunalne potrošnje za 2016. godinu, kao i informacija o pripremljenosti turističke sezone za 2017. godinu.

Skupština sa radom počinje u 10 časova. Direktan penos možete pratiti preko našeg sajta klikom na taster PLAY na desnoj strani ekrana.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.