OO SDS NEVESINJE: OPOZICIJA TRIJUMFOVALA NA IZBORIMA ZA MJESNE ZAJEDNICE U NEVESINJU

Na juče održanim izborima za savjete mjesnih zajednica u Nevesinju pobjedu je odnijela lista predvođena Srpskom demokratskom strankom.

Pored članova SDS-a ovu listu su činili predstavnici Partije demokratskog progresa i Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

Od 17 mjesnih zajednica lista SDS-a, PDP-a i SRS RS je odnijela pobjedu u 9  dok u 7 mjesnih zajednica pobjedu su odnijeli kandidati okupljeni oko Saveza nezavisnih socijal demokrata.

U mjesnoj zajednici Pridvorci pobjednika će odlučiti opštinska izborna komisija pošto kandidat SDS-a Miloš Vuković i kandidat SNSD-a Olivera Dabić imaju po 83 glasa.

Srpska demokratska stranka je uputila prigovor Opštinskoj izbornoj komisiji zbog neregularnosti na biračkom mjestu Pridvorci.

Neregularnosti se tiču ponašanja jednog od članova biračkog odbora.  U žalbi Opštinskoj izbornoj komisiji se navodi da je član biračkog odbora na listić kojim je data pordška SDS-ovom kandidatu Milošu Vukoviću dopisano nekoliko brojeva kako bi se taj glas učinio nevažećim.

Danas se očekuje odluka Opštinske izborne komisije i objavljivanje rezultata izbora za mjesne zajednice.

OO SDS NEVESINJE


Svaki politički subjekt u gradu, regiji i republici može poslati saopštenje putem e-mail adrese [email protected] koje ćemo bez diskrminacije objaviti. Politička saopštenja ne odražavaju stavove Leutar.Net portala.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.