Saopštenje PDP Trebinje: Reagovanje na podnošenje krivične prijave protiv Slavka Vučurevića

PARTIJA DEMOKRATSKOG PROGRESA
GRADSKI ODBOR TREBINjE

Radio Trebinje, Glas TB
– ostali mediji

Reagovanje na podnošenje krivične prijave protiv Slavka Vučurevića

Odgovor:

Da li je uvaženi gospodin Petrović podnio istu prijavu protiv sebe zbog pribavljanja protivkoristi Bobar banci na način da je kao predsjednik upravnog odbora FK „ Leotar“ potpisao nezakonitu hipoteku koja je evidentna u notarskoj ispravi, založivši stadion FK „ Leotar“ vrijedan 4.000.000 KM za kredit od 370.000 KM ?
Da li je protiv sebe, direktora Het-a i direktora EPRS podnio krivičnu prijavu za gubitak od 8.100.000 KM na Bobar banci ?
Da li je podnio krivičnu prijavu protiv Predsjednika RS, predsjednika Vlade, ministara u Vladi RS, direktora IRB RS,rukovodioca agencije za bankarstvo RS, direktora garantnog fonda RS, direktora zavoda za zapošljavanje RS, direktora fonda dječije zaštite RS, direktora pošta RS, direktora RGUIP RS, direktora lutrije RS za ista djela koja se mjeri sa 150.000.000 KM?
I pozivam ga kao vrlog i časnog Trebinjca i visokog funkcionera SNSD-a da objasni građanima RS gdje su finansijska sredstva iz Bobar banke i iz Prve Banke Srpske jer je gospodin Petrović nosilac funcije u SNSD-u koja po mom mišljenju diriguje orkestrom pljačke, otimačine, kriminala i korupcije.

Molim da u istim terminima u kojima ste emitovali prijavu protiv mene omogućite oglašavanje moga odgovora, u protivnom ću morati da se obratim RAK-u, jer ste već desetinu puta prekršili princip dvostranosti izveštavanja, o čemu posjedujem urednu dokumentaciju, a koju ćemo dostaviti RAK-u.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik GO PDP Trebinje
__________________________
Slavko Vučurević
Trebinje, 07.04.2017.


Svaki politički subjekt u gradu, regiji i republici može poslati saopštenje putem e-mail adrese [email protected] koje ćemo bez diskrminacije objaviti. Politička saopštenja ne odražavaju stavove Leutar.Net portala.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.