Svekrvi iščupala jezik kliještima…

Svekrvi Hajri Muhović iz Briješća snaha Vildana je u subotu kliještima iščupala jezik, da je kako kaže Hajra više nikad ne prekine, dok joj kad je potpuno u pravu Vildana priča protiv sina Kasima za kojeg se udala prije mjesec dana.

Nakon redovne posjete neuropsijihatru snahi Vildani je doktorica Nejra Divljak tokom sat vremena razgovora o psihičkim problemima nastalim uslijed svakodnevnih sukoba sa svekrvom, preporučila Vildani da pokuša da nađe zajednički jezik.

Doktorica je to preporučila kako se sukob ne bi pretvorio u nešto što može rasturiti Vildanin brak sa Kasimom koji zbog prirode svog posla nikad nije u kući kada njih dvije dolaze u verbalne sukobe koje poslije kriju od njega.

Odmah po dolasku kući od neuropsihijatra, Vildana je uzela kliješta iz kutije za alat koja se nalazila na terasi, ušla u kuhinju gdje je Hajra praveći pomfrit po ko zna koji put pričala na telefon sa svojom sestrom kako joj snaha kvari sina, te je uhvatila za kosu naglo povukla nazad i iščupala joj jezik.

Nakon toga je sjela ispred nje i počela da joj priča protiv sina, sva sretna što konačno može iz sebe da izbaci sve što zaista misli, a da je niko ne prekida.

Kasim je za kratko izjavio da mu je mati u bolnici u teškom zdravstvenom stanju te da je doktor rekao da je pravo čudo što je izbjegla smrt, dok Vildana navodno nalazi na Psihijatrijskom odjeljenju bolnice Koševo.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.