Bijelo je u modi ovog proljeća

BELI - SAMO JAKO!

Bijele vunene čarape, modni evergrin i slovenski ekvivalent Šanelove male crne haljine ili recimo Barberijevog trenčkouta, ovog proljeća se vraćaju u velikom stilu na balkanske ulice. Milujući ispucale tabane koji se spremaju na gastarbajtersku avanturu portage za bijelim hljebom, one svojim elektromagnetnim poljem prodiru kroz predizborni asfalt i crpe energetsku nadu iz mineralnih elemenata Rodne Grude. Sasvim bijele, nikako u boji, vuneni aksesoar uklapa se u gotovo sve odjevne kombinacije. Ukomponovane sa mokasinama boje šampanjca, bijele vunene čarape idealne su za popodnevnu šetnju do vašeg biračkog mjesta.

Ovaj neizbježni komad odjeće veoma se dobro uklapa sa ostalim bijelim predmetima počevši od bijele trenerke, preko bijele suknje na falte do bijelog odjela. Zračeći čistoćom i elegancijom, u bijeloj kombinaciji možete otići na razgovor za posao u Lambordžinijevoj filijali Mladenovac ili se uputiti na degustaciju sarmi kod gospođe Nade. Uniforma svjetlosti će vam svakako uliti samopouzdanje i potrebnu hrabrost za velike i svečane trenutke koji vas čekaju u ovom post-zimskom periodu. Bijela boja povezana je sa svjetlom, čvrstinom i savršenstvom. Ona znači sigurnost i čistoću. Recimo, visibabe su bijele: one su svakog proleća IN.

Mistično predskazano, bijelo će u prvom krugu proljeća nostiti 23.17% građana i građanki Srbije, dok će u drugom krugu proleća taj broj porasti na 53.46%. Dakle, očekuje se da će do sredine aprila mjeseca Srbija praktično bjelesati, kao zidovi u sobama psihijatrijskog odjelenja u kojem smo se odomaćili. Reinkarnacija Filipa Pinela (oslobdioca ludaka iz okova duševne bolnice Salpetrijer) dolazi u mladom tjelu Ljubiše Preletačevića Belog, prvog i najhrabrijeg fešn influensera u našem geopolitickom òdjelu.

U inat onima koji ne misle da je život zabava, a politika šega, građanska inicijativa „Ljubiša Preletačević Beli  – Samo Jako“ je registrovala svog kandidata na predsjedničkim izborima u Srbiji i time ušla u trku sa onima koji ne vraćaju pozajmljene knjige. Bez programa, sa budžetom od oko 6 hiljada evra sakupljenih crowdfunding-om, bijeli vitezovi komične sadašnjosti i groteskne budućnosti uspjeli su da se podignu na drugo mjesto u istraživanjima javnog mnjenja. To je ta magija bijelih vunenih čarapa! Da li bi radije umrli od gladi ili od smijeha ?

Samo jako, Ave Beli!

Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.