Aleksić priključuje Dom zdravlja u Bileći na pivo!

Nakon što je danas Dom zdravlja u Bileći isključen sa vodovodne mreže zbog duga od 25.000 KM, načelnik ovog grada je morao da reaguje. Pošto ne zna „oklen“ da skupi novac za izmirenje ovog duga odlučio se da privremeno priključi Dom zdravlja na pivo.

„Piva imam, a para nemam, a odakle ću i imati kada svi traže samo od mene“, izjavio je za naš portal glumac iz Kusturičnog filma, pa nastavlja:

„Šta fali da se malo priključe i na pivo, svakako je atmosfera malo poremećena u zadnjih godinu dana. Svi nešto nervozni, svi bi da budu direktori, da se pitaju, a od mene traže pare. Ja najbolje radim kada se ujutru umjesto vodom umijem pivom, a kakav je i doručak koji se ne začini jednom teretnom. Ja koliko se razumijem u medicinu i pivo mogu reći da je ovo bolje. Rekoše mi ljudi da pivo dobro utiče na čišćenje mokraćnih kanala, dobro je za bubrege i srce. Nema stresa.“

I tako u 21. vijeku, u gradu na čijoj teritoriji se skuplja voda od koje se proizvodi električna energija za pola Republike Srpske, Dom zdravlja ostaje bez vode, pacijenti moraju dolaziti u Trebinje i Gacko na previjanje ili neke druge medicinske usluge. Nema odgovornih, nema reakcija nadležnih. Kako je dozvoljeno da se napravi toliki dug, gdje su planovi i izvještaji? Upravni odbori, nadzorni odbori, skupština opštine, vlada, ministarstvo zdravlja?

Tužno, ali istinito!

Leutar.Net

(Dio ovog teksta je satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

3 KOmentara

  1. Hehhehhe,smijem se a muka mi je.Dje ovo ima pa 50km sjeverno je terma koja 100000 maraka daje za cvijece i kazu da rade sa debelim plusom. Neka plate vodu komsijama.

  2. Gospoda GSJT ? (gdje sam ja tu) već je napravila tal voda dolazi sutra.Jebiga nije ni čudo bilećko jezero je najveća vještačka akumulacija pitke vode.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.