LEUTAR.NET postao milioner! :D

Ni mi nismo vjerovali da će se sve tako odvijati, ali „brojke su neumoljive“ 🙂 Naša web stranica Leutar.net otvorena je milion puta!

Portal Leutar.Net je počeo sa radom u Trebinju, 4. maja 2016., ali je pravu afirmaciju stekao nakon proteklih lokalnih izbora. Od oktobra prošle godine do danas naša web stranica je „kliknuta“ preko 900.000 puta, a broj pratilaca na Facebook-u je od nešto preko 1000 narastao na više od 10.000 stalnih čitalaca.

Vjerovatno je razlog za to način na koji obrađujemo aktuelne teme, prenosimo vijesti za koje smatramo da su bitne i pozitivne, a namjerno ignorišemo ili izvrgavamo ruglu sve negativne trendove.

Smatramo da je promocija pozitivnih vrijednost danas više nego ikada potrebna našem društvu. Htjeli Vi to priznati ili ne, svakodnevno smo izloženi uticaju bujice šunda, nemorala, iskrivljenih informacija, manipulacija u svim oblastima života. Licemjerstvo, kao najpodlija osobina velikog broja „uspješnih“, u našem društvu  je zavladalo na svakom koraku i sve više postaje vodilja mladih koji žele uspjeti u maglovitom okruženju u kome odrastaju i žive.

Naš je stav da se protiv toga treba boriti na svakom koraku, svim raspoloživim civilizovanim sredstvima, a ono što mi činimo je naš način da ukažemo na neophodnost promjene sistema vrijednosti i sistema uopšte. Takođe naš je stav i da, opet htjeli Vi to priznati ili ne, put kojim danas idemo je put u jednom pogrešnom pravcu iz koga ćemo se teško izvući. To je put koji već daje svoje pogubne rezultate. Jedan od najpogubnijih je izrazito negativana demografska slika sa tendencijom daljeg pogoršanja, a uzrokovana ekonomskom propašću stanovništva i privrede koja odumire i propada. Nažalost, javnost je većinom uspavana i od svojih ličnih problema i nastojanja da ih bar kratkoročno riješi, ne želi da vidi šta nam se svima dešava i kojim smo putem krenuli.

Iskrivljene informacije koje se pojavljuju u medijima sa ciljem da se baci magla u oči čitaocima i stvari prikažu ljepšim nego što jesu, promocija šunda kojim se odvlači pažnja od aktuelnih problema i vrši intelektualno degradiranje naroda su trendovi koje Leutar.net nikada neće prihvatiti. Ali, konstantan porast posjećenosti portala Leutar.Net i pratilaca na Facebook-u su dokaz da imamo publiku i dovoljan podsticaj da nastavimo sa svojim volonterskim radom.

Dakle, dragi naši pratioci obećavamo Vam da ćemo i dalje nastaviti u istom pravcu.  Nastojaćemo da oživimo zaboravljene vrijednosti društva, podsjetimo se naših zaboravljenih velikana koje danas pominju samo po potrebi licemjernog sistema koji ne razumije njihovu veličinu. Podsticaćemo ljude da razmišljaju svojom glavom i shvate da bez opšteg interesa ogromna većina neće moći ostvariti ni svoj lični. Propagiraćemo prave vrijednosti iz oblasti kulture, sporta, nauke, a kritikovati one koji rade loše, naročito one koji ne žele da ćute nego još nešto palamude.

Dragi naši Leutarovci, a naročite Leutarke (koje su dosta hrabrije od Leutarovaca jer jedino one lajkuju škakljive tekstove, dok su muški čitaoci izgleda „mudriji“) budite nam živi, zdravi, debeli, veseli i hrabri, a i mi sa Vama 🙂

NEZAVISNI HERCEGOVAČKI PORTAL – LEUTAR.NET

www.facebook.com/leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.