Doktori savjetuju: nikako pivo na gladan stomak!

Naučnici su utvrdili da pivo na gladan stomak utiče veoma loše na normalno funkcionisanje organizma, a posebno na normalno rasuđivanje. Ljudi koji konzumiraju i jedno jedino pivo na gladan stomak olako prihvataju sve informacije koje dolaze do njihovog mozga i sve bez pogovora shvataju za ozbiljno.

Leutar.net Doktori savjetuju: nikako pivo na gladan stomak!

Ukoliko vaš stomak krči jer ste preskočili obrok ili šest dana obroka i jedva čekate da srknete jedno pivo – povucite ručnu. Prvo što treba da znate jeste da u takvim slučajevim ne bi smeli da pijete ni svijetlo ni tamno pivo jer ćete nadražiti hormone sreće Serotonin i Endorfin, i time zaboraviti zašto i na koga ste ljuti. Poslije samo jednog piva vaš hormon sreće u vama izaziva stanje u kojem želite da izljubite prvog ko vam obeća bilo kakvu dobru vijest.

Nikako vam ne preporučujemo da jedete jabuke iz okoline Banja Luke. Ukoliko pojedete jabuku na prazan stomak biće vam samo još gore, jer ćete još više osjećati glad.

Doktori preporučuju da obavezno jedete sushi (suši). Osim što je izuzetno ukusan suši je i prava riznica zdravlja. Banja Luka s pravom zaslužuju titulu najzdravijeg grada jer jedino tamo u Republici Srpskoj postoji restoran gdje se prodaje ova namirnica od ribe i riže.

Zato, manje piva a više sušija!

Leutar.net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.