Izašao je iz štampe priručnik: „KAKO KUPITI STAN U BEČU FOR DUMMIES“

  • Vlada Republike Srpske i kabinet predsjednika prepoznali su, tokom nekoliko godina intenzivnog rada na kupovini stanova po inostranstvu, da bi od velike pomoći mnogim pojedincima, novim liderima, novopečenim političarima, udruženjima, kao i strankama, bilo postojanje praktičnog priručnika koji razjašnjava sve osnovne, početne korake od učlanjenja do kupovine stana. Upravo zato, Nikola Špirić je izradio vodič: „Kako kupiti stan u Beču for Dummies“.

Ovaj priručnik na praktičan način upućuje sve one koji su zainteresovani za stranačku pripadnost, preletanje, ti meni – ja tebi sistema, izvoz novca iz državnih firmi itd. na osnovna pravila, procedure, zakone, mogućnosti zarade pa onda kupovine stana. Dio ove knjige je i Rječnik pojmova koji predstavlja  cio ciklus vrijeđanja, pravljenja problema, pa naknadnog izlaženja iz istih. U knjizi se još spominju i načini kako na vrijeme izaći iz stranke u kojoj nema para.

U poglavlju „Kako pričati satima, a da ništa ne kažeš“ stručni konsultant je bila premijerka, koja je dala i jedan primjer od 70 stranica u kojem ništa nije rekla. U zadnjem poglavlju „kako i kada koristiti srpstvo“ citirani su tekstovi koje je predsjednik koristio pred poskupljenje struje, uzimanje novih kredita, pred štrajkove i izbore.

Nadamo se da će vodič ,, Kako kupiti stan u Beču for Dummies“ biti od pomoći mnogim mladim ambicioznim političarima, kojima su ovi naši stari političari idoli, ili čak mentori.

Priručnik možete poručiti preko svojih stranaka po vrlo povoljnim cijenama, a time pomoći Nikoli u kupovini još jednog stana.

Leutar.net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.