Saopštenje SDS: Sramotno, RTRS jedini nije prenosio Ivanićevu konferenciju o reviziji

BANJALUKA – Javni servis Republike Srpske danas je otvorio još jednu sramnu stranicu u svom radu. Međunarodni sud pravde u Hagu odbio je reviziju presude protiv Srbije. Iako je RTRS bio jedan od najglasnijih napadača na odluku Bakira Izetbegovića da pokrene proces revizije, Javni servis Srpske danas nije našao za shodno dati svoj puni doprinos u ovoj temi.

Današnju vanrednu konferenciju za medije predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i šefa diplomatije BiH Igora Crnadka iz Banjaluke prenosile su brojne medijske kuće.

I dok su Ivanić i Crnadak pričali o velikoj političkoj pobjedi za Srbe, njihove riječi su direktno prenosili skoro svi relevantni mediji. To su čak radili i brojni portali putem društvenih mreža, koristeći Facebook live video.

Ovakvu situaciju je čak prokomentarisao i šef diplomatije BiH Igor Crnadak koji je pozdravio sve one koji prate konferenciju, gledaoce  TV BN, N1 televizije, Al Džazire i RTRS, uz opasku da Javni servis vjerovatno prati s obzirom na relevantnost teme.

Sekretarijat Srpske demokratske stranke (SDS)
Sektor za politiku i medije
Ulica Nikole Tesle 1b
78000 Banja Luka
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina


Svaki politički subjekt u gradu, regiji i republici može poslati saopštenje putem e-mail adrese [email protected] koje ćemo bez diskrminacije objaviti. Politička saopštenja ne odražavaju stavove Leutar.Net portala.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.