Budimo humani, dajmo šansu za život Snežani Puhalo iz Kalinovika!

Poštovani pratioci portala LEUTAR.NET, ovim putem Vas pozivamo da pokažete humanost i dobrovoljnm novčanim prilogom, u skladu sa Vašim mogućnostima pomognete u ovoj akciji. U pitanju je 24-godišnja Snežana Puhalo iz Kalinovika koja je oboljela od ciroze jetre i hitno joj je potrebno izvršiti transplantaciju u Padovi (Italija). Posebno apelujemo na privredne subjekte iz naše regije kao i cijele Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, da pokažu svoju humanost i spasu jedan mladi život. Mi se unaprijed zahvaljujemo na Vašem humanom gestu!

U nastavku pročitajte tekst APELA ZA POMOĆ:

Imajući u vidu saosjećajnost i pruženu ruku za pomoć, osjetljivost na ljudsku bol, patnju i nevolju, koji ne biraju koga i kada će zadesiti, obraćam se sa molbom za pomoć u jednom trenutku, koji je važan, a može se reći i presudan za život naše djevojke, po imenu Snežana Puhalo.

Snežani Puhalo je u 24 – oj godini života, u Vojno – medicinskoj akademiji otkrivena ciroza jetre (dekompenzovana/sa zatajenjem funkcije), koja upućuje na Vilsonovu bolest. Bolest je u zadnjem stadijumu i jedini način da se nastavi život ove mlade djevojke je transplantacija jetre. Snežana se trenutno nalazi u bolnici Foča, pod stalnim nadzorom hepatologa do upućivanja u transplantacioni centar. Izliječiti jetru nije moguće. Jedina pomoć za njeno stanje je HITNA transplantacija jetre, ali ne od živog donora, što dodatno usložnjava liječenje. Transplantaciju kakvu struka predlaže je moguće uraditi u Italiji, u Padovi. Potreban novac za samu transplantaciju jetre, prema preliminarnim podacima transplantacionog centra u Padovi je 85.000,OO EUR, Ne računajući troškove za: pregled, predtransplantacione nalaze, postoperativne terapije, kontrolu, naknadne terapije, te druge prateće troškove…

Snežana je dijete koje je ostalo bez majke u 7.–oj godini života. Od petočlane porodice, koja živi u selu Jelašca – opština Kalinovik, gdje je jedini zaposleni, brat, nije moguće očekivati da mogu obezbijediti sredstva za transplantaciju ni u minimalnom iznosu.

Sredstva možete uplatiti na račune otvorene kod NLB Banke a.d. Banja Luka:

– na ime Snežana Puhalo (JMBG: 1012993136532),

– račun u konvertibilnim markama (KM): 562-006-81086626-27

– devizni rečun: IBAN: BA395620068137887951/SWIFT BIC RAZBBA22.

Pomozimo da se nastavi mladost, pobijedi ljubav, dobročinstvo i čovjekoljublje!

BUDIMO LjUDI“

LEUTAR.NET

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.