Trebinjski vandali oduševljeni novim klupama!

Na opšte zadovoljstvo vandala grada jutros su radnici Gradske uprave izvršili popravku i otklonili nedostatke na oštećenim klupama u Gradskom parku.

Poslije više oštećenja na klupama vandalima je više postalo smorno da dolaze u park, tako da će im nove klupe vratiti nadu u život.

„Jutros u 12.00 kada sam ustao iznenadio sam se novim izgledom klupa u našem parku“ – govori za naš portal Š.Đ., vandal iz parka, – „Izgubio sam i volju više prolaziti kroz park, nemam šta lomiti, nema svrhe mog postojanja, sve je srušeno bilo i nekako dosadno. Ali, jutro je sjajno krenulo! Zovem prijatelje, budim ih i već dogovaramo sljedeće druženje u omiljenom parku!“ – Zvao sam M.N, R.K, F.N., Z.M i E.R, mnogi od njih nisu više htjeli ni da ustaju iz kreveta, ali jutros svi na noge. Već se dogovaramo gdje da kupimo teretne pive i lagano u novu lomljavinu. Hvala svima koji su nam pomogli da se ponovo osjećamo kao životinje.“

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

LEUTAR:NET

 

 

2 KOmentara

  1. Nekad se znalo – Zika Parkas je brinuo za inventar a Risto Sekso za celjad u trebinjskom parku. Ovih danas se niko sjecati nece.

  2. Mislim da je najveci vandalizam izgradnja balon sale pored Arslanagica- Perovica mosta i to uz odobrenje nadleznih…Vrijeme je da se to ruglo grada ukloni, a opstina nadoknadi stetu vlasniku..Normalno, odgovarati nece niko, jer nije nikada do sada.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.