Love nas ako vozimo sušeno meso…

Jedan od hrvatskih najpoznatijih blogera, Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, napisao je na svom fejsbuk profilu njegovo viđenje uvođenja evropskih standarda u Hrvatsku vezanih za kućnu proizvodnju rakije, vina, sušenog mesa itd.

„Neki dan mi kolega sa posla pričao kako se živ usro na naplatnim na Grobniku. Otiša je kod brata po sušeno meso, prekinulo ga u predjelu crijeva kad je vidio carinu… od straha da ga ne zaustave i zaplijene sušene kobasice i ostalo.

Ja mislio on se zajebava… al kad reče da zna dvojicu kojima su zaplijenili svo sušeno meso jer nisu imali račun, kao dokaz da su ga kupili sirovog… ja nisam moga vjerovat.

Love nas ako vozimo rakiju… love nas ako vozimo sušeno meso… nedo bog da ti nađu 2 kile duvana… ti danas u avtu moš jedino bezbrižno vozit trokut i dizalicu. Jebem ti mater… ja sam se prije smijao onom diktatoru Čaušeskom iz Rumunjske, on je kažnjava svaku obitelj koja je imala više od jedne kokoši… krutejebo, naši ti danas ne daju ni jednu kokoš.

Aj stavi kokoš u auto!… carina kad te zaustavi „Čija ovo kokoš!? Imate li papire za kokoš!?“… ko ima papire za kokoš majka vas jebla!?… „Čije je ovo jaje!?“… onda se okrećeš prema kokoši pa joj veliš „El ga nisi mogla snjeti nakon carine majka te jebala!“… i za jaje te jebu.

Izlegne li se iz jajeta noj, eto sranja… „Čiji ovo noj!? Ko mu je ćaća!? Ima li noj papire il je emigrant!?“… onda gledaš u kokoš a ona sliježe ramenima, okinulo ju prije 5 dana u kokošinjcu i to na spavanju… a ko ju je okino, ona nema pojma… pjevac nije garant… a noja u selu nema nitko… onda carini objašnjavaš kako ti je mali visok i trenira košarku… i voli kokoši… pa možda otud noj iz jajeta.

Kupiš u Konzumu 100 kila mesa, pokažeš račun… nema problema.
Uzgajaš svoja 2 prasca… osušiš meso u kobasice i pršute… voziš rođaku… ulove te… ti si kriminalac.

Imat u autu 60 litara rakije je kriminal!?… to su 3 bocuna od 20 litara… pa to lička 3 ročlana obitelj popije za 2 ladnija vikenda.
Pa jebem ti milu mater… kreni Putine… ravnaj sve predsobom!“

LEUTAR.NET

 61 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.