Кредити за цуре у Херцеговини које иду пријатељицама у сватове

Банке у Херцеговини су припремиле специјалну понуду кредита за све дјевојке које се спремају за одлазак пријатељици у сватове.

  • МИНИ кредитом, банке желе скратити муке дјевојкама на трновитом путу који морају прећи приликом сређивања за свадбу пријатељици коју обожавају мало мање него менструалне тегобе.
  • За оне које су им мало више прирасле срцу, оне које им лајкују профилне и које их прате у WC у кафићима, банке нуде МАКСИ кредите уз учешће и два жиранта.

Мартина Н., прва клијентица каже да је њеним мукама дошао крај. Прије је морала посуђивати силне новце од родитеља и пријатељица пар дана прије сватова како би поплаћала све третмане, а сад ће то једноставно моћи отплатити кроз 48 рата.

– Прије ми је мајка морала дати пола плате да платим Станку фризуру и Маји шминку. То ме изједало, па би због нервозе морала нокте два пута мазати и плаћати.

Њена пријатељица Маја се задовољила МАКСИЈЕМ.

– За викенд ми се удаје другарица из средње. Нисмо се видјеле 8 година и једноставно не могу се свакаква појавити. Дечко ми је прије знао радити и по три посла и јели смо један оброк дневно да би платила само соларијум и избјељивање кечева. Сада смо одахнули, рату враћамо и уз два оброка дневно.

Припаднице љепшег пола су одушевљене понудом, кажу да сада не морају као некада фризуру и шминку држати и по 2 седмице на глави до сљедећих сватова. Неке су толико далеко отишле и тврде да умјетне нокте скидају одмах након ручка.

Банке нуде и посебну понуду, замјенске кредите дјевојкама које нису задовољне фризуром, па нуде рефинансирање кредита и субвенционирање замјенске фризуре.

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

ЛЕУТАР:НЕТ

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.