ПИЈАНИ ПОГРЕБНИК ИЗГУБИО ЛЕШ У БЕОГРАДУ: На сахрану довезао празан сандук!

Бизаран случај десио се јуче на гробљу у Остружници, на сахрани Ненада Лазаревића Мишка (59) – Слободан Ш. из погребног предузећа на сахрану је довезао празан сандук! Слободан је ожалошћенима дао небулозно објашњење и побегао са гробља, али га је интервентна патрола убрзо ухапсила код Београдског сајма.

Како сазнајемо, уцвељени рођаци и пријатељи који су дошли на укоп Лазаревића били су запрепашћени сазнањем да покојник кога треба да спусте у раку није у свом ковчегу и одмах су се дали у потрагу за њим. Клупко је почело да се одмотава и сазнали су невероватну истину.

– Ненад је преминуо у понедељак. Живео је сам у кући у Остружници и мртвог га је нашао Слободан Ш., његов пријатељ. Он је обавестио Ненадову сестру Бебу да јој је брат издахнуо и, како жена живи у Босни, обећао јој је да ће он организовати читаву сахрану, пошто се и бави пружањем погребних услуга – каже за Курир Верица Живановић, комшиница преминулог.

Лазаревићева сестра је пристала да јој Слободан Ш. помогне око сахране, али није ни слутила какву ће збрку он направити.

– Сахрана је била заказана за јуче у 13 сати на гробљу у Остружници. Ми смо се окупили испред капеле већ око 12 сати. Све је било спремно за погреб – цвеће, венци, свеће, свештеник. Међутим, Слободан је каснио читава два сата. Сви смо били нервозни и бесни на њега. Људи су га звали да га питају зашто касни и када ће доћи, а он је чак и опсовао – каже Верица и додаје да су неки мештани рекли да су тог дана видели Слободана у кафићу како пије виски.

Према речима комшије, прави шок уследио је када је Слободан дошао на гробље у 14 сати.

– Слободан није дозволио да се сандук извади из комбија. Почели смо да вичемо на њега и да тражимо објашњење због чега нам не дозвољава да сахранимо Ненада. Он нам је тада испричао небулозну причу. Рекао је да је довезао празан ковчег, а да је Ненадово тело у комбију код његовог колеге, који је на путу до гробља доживео удес. Рекао је да одмах мора да крене до колеге. Видело се да је пијан и осећао се на алкохол – прича запрепашћени комшија и додаје да је Слободан брже-боље сео у комби и побегао са гробља.

Он каже да им је Слободаново понашање било крајње чудно, па су позвали полицију.

– Патрола интервентне јединице зауставила је код Сајма комби за погребне услуге за чијим воланом је био Слободан Ш. Алкотестирањем је утврђено да је пијан, а када су полицајци отворили мртвачки сандук који је возио, видели су да је празан – каже наш извор из истраге.

Међутим, хапшење Слободана Ш. није био крај драме за Лазаревићеву сестру и пријатеље.

– Покојникова сестра и даље није знала где је тело њеног брата. Жена је била у агонији. Уследила је потрага за посмртним остацима, да бисмо на крају добили потврду да се тело Ненада Лазаревића налази у капели у Делиградској улици – каже комшија и додаје да не зна која је била Слободанова намера:

– Он није ни подигао тело из капеле, а због чега, не знам. Да нисмо инсистирали да отвори сандук на гробљу, он би највероватније допустио да сахранимо празан сандук.

 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.