Нова превара у организацији шефа Представништва РС и САД Обрада Кесића

Аналитичар Обрад Кесић организује посјету српским државницима и политичарима у Бањалуци и Београду компромитованог америчког политичког коментатора Корија Левандовског и представља га као менаџера кампање новог председника САД Доналда Трампа, иако га је Трамп отпустио одмах на почетку своје кампање и строго му забранио да прилази његовој породици. Кесић је шеф Представништва Републике Српске у САД.

Како открива београдски лист Курир, Левандовски се лажно представљао и изазвао инцидент на инаугурацији Трампа у Вашингтону. Наиме, он је покушао да присуствује забави у Капитолу послије Трампове инаугурације, представивши се лажно као његов „менаџер кампање“, али га је полиција на вријеме разоткрила. Међутим, када није успио да их превари, он је покушао да силом прође полицијско обезбјеђење.

„Реците некоме да ми донесе улазницу, буквално стојим овдје и видим остале чланове Трамповог кабинета“, викао је Левандовски некоме преко телефона, безочно лажући да има позивницу.

На питање полиције да ли је члан кабинета предсједника, он је, не трепнувши, слагао да је ни мање ни више него „Трампов менаџер кампање“.

Лист наводи да Кори Левандовски на све могуће начине покушава да свијет превари да је Трампов савјетник?

Он је некадашњи коментатор Си-Ен-Ена (ЦНН) и радио је као помоћник изборне кампање Доналда Трампа од јануара 2015. до јуна 2016 године, када је избачен из штаба и забрањен му приступ и Трампу и његовој породици.

Београдски лист подсјећа и на инцидент који је изазвао згражавање свјетске јавности. Левандовски је, наиме, на Трамповој конференцији за штампу у голф клубу у Палм Бичу у марту 2016. године тако јако зграбио новинарку медијске куће „Брајбарт“ Мишел Филдс да јој је оставио модрице на руци. Он је одмах ухапшен и потом пуштен, али са позивом на суд.

ИЗВОР: Курир

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.