Креативни центар објавио књигу “Гдје је Жељка”

У сарадњи са Владом РС, издавачка кућа Креативни центар је одлучила да објави посебно издање књиге Гдје је Валдо у којој би се овога пута, у главној улози пронашла премијерка Жељка Цвијановић.

-С овим смо хтјели да створимо лик који је дјеци близак и познат, а наша Премијерка је то сигурно више него неки необичан лик који носи црвено-бијелу мајицу, чудну капу и округле наочаре. Радња ове књижице је симболично смјештена у Америку гдје је Премијерка боравила посљедњих неколико дана, изјавио је министар просвјете Дане Малешевић.

У име издавача огласила се Маја Вејковић која вјерује да ће ова едиција бити апсолутни хит како у Републици Српској тако и у региону.

-Ово је сјајна идеја и чим смо добили приједлог одмах смо одлучили да кренемо са штампањем. Први тираж ће се штампати у 150 хиљада примјерака и мислим да ће се распродати прије него што људи сазнају код кога је и гдје Премијерка заиста била у Америци.

Премијерка је на повратку из Америке кратко прокоментарисала да је чула за ову идеју те предложила и да се дио прихода од тиража одвоји и за нека њена наредна путовања, а све зато да би креатори сликовнице добили неку нову идеју за ново издање. Те замолила да њен лик у сликовници носи искључиво бијеле чизме.

Ексклузивно вам доносимо и једну, досад невиђену страницу овог сигурни смо будућег хита.

Извор: 50nijansipive.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.