ШОКАНТНО: Старица из Завидовића лијечи болеснике лижући им око (ВИДЕО)

У селу Црњево, 40-ак километара од Завидовића, болесни људи долазе једној старици која има вјеројатно јединствену методу лијечења у свијету. Хава Челебић, или како је зову „нана Хава“, већ десетљећима помаже болесницима које пут нанесе на њезин праг, и то лижући им очи, пише РТЛ.

Ову необичну методу је, каже, научила давно: „Ја сам ово научила од једне жене која се исто зове Хава. Нико ме нажалост неће наслиједити, мојој дјеци се гади ставити језик на нечије око.“ Осамдесетогодишња старица језиком из очију вади комадиће олова, жељеза, угља, пиљевине, стакла и сл.

Третман траје кратко и стоји око 10 евра, а они који су незапослени или немају, не морају ни платити. Хава добро испере уста алкохолом, а потом језиком лиже око, односно тражи страно тијело.

Излијечила је наводно више од 5.000 људи, а долазили су из разних земаља, од Америке до Русије. „Пуно је било оних којима модерна медицина није могла помоћи. Дођу из болнице код мене с натеченим оком, ја им очистим и извадим трун“, каже Хава.

https://www.youtube.com/watch?v=un4t-Wlm5u0

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.