Жељкине улазнице купљене на e-Bay за 7500$

Јефтине подвале режима, лажног „јавног сервиса“ и Додикових синекура везане за вишемјесечну сагу о лажним позивницима на Трампову инаугурацију остаће у нашој историји забиљежене као једно од највећих колективних понижења и мрља српског народа у новијој историји. Не само регион, већ и цијели свијет нам смије гледајући како несретна премијерка глуми дворску луду правећи као кловн „селфи“ на Капитолу међу стотинама хиљада људи који су купили улазнице како би са километра посматрали да ли ће се Доналд и Меланија осмјехнути масама након службеног преузимања функције.

Тзв „РТРС“ је објавио улазнице са којим су премијерка и супруга предсједника дошле пред Капитол, гдје су се успјеле и фотографисати у кадру са десетинама хиљада Американаца који су се окупили да поздраве новог предсједника. Премијерка и предсједникова супруга имале улазницу за поље „зелено 12“, и да на њој јасно пише да“ власници улазнице требају доћи раније због велике гужве, те да је потребно да прођу кроз безбједносне скенере…“ Посебно је наглашено да улазнице не важе за улазак у зграду Капитола.

Простим прегледом на e-Bay, најпознатијем и највећем америчком порталу за интернет куповину и продају производа, могу се пронаћи „Жељкине“ улазнице за поље „12 зелено“ по цијени од 5700 до 7500 долара. Дакле, врхунац успјеха наше Владе, премијерке, дипломатије и Представништва РС у Вашингтону је куповина улазнице на e-Bay, и фотографисање међу стотину хиљада људи који су се окупили испред Капитола. Проблем је у томе што Додик и његова премијерка толико подцјењују сопствени народ и грађане да мисле да смо сви толико наивни, глупи и необразовани да ћемо насјети на њихове јефтине подвале и повјеровати да су улазнице купљене на e-Bay-у, које је могао купити свако ко је имао 7 500 долара на картици, позивнице Доналда и Меланије Трамп! Да није тужно и жалосно било би смијешно.

Много зла, невоља, увреда и понижења режим је нанио сопственом народу и цијелој регији протеклу деценију, али трагикомичне представе са лажним Трамповим позивницама су врхунац подвала, лажи, превара и понижења. Цијели свијет нам се смије када види какви неуравнотежени лудаци, преваранти и бескрупулозне будале воде Републику Српску, и како нас на путу у провалију колективно вријеђају, исмијавају и понижавају. Ни мој покојни пранђед Симо, који се давне 1897. у Дубровнику укрцао на брод за Сан Франциско, не би повјеровао у Додикове и Жељкине циркуске петпарачке представе, и не могу да вјерујем да нас толико подцјењују и мисле да неко у 21-ом вијеку може насјести на овакве лажи и подвале.

Разумијем да су у страху велике очи, и да под притиском праве разне глупости, али вишемјесечно ругање нацији, вријеђање здравог разума и подцјењивање интелигенције и образовања потлачених поданика је прешло све границе. Уколико имају још трунку савјести, одговорности и здравог разума, одмах би се морали повући, поднијети оставке и престати да понижавају и уништавају сопствени народ, јер ово што раде стварно више нема никаквог смисла.

Жао ми је што је предсједникова супруга непотребно увучена у медијске спинове и циркуске представе, јер недужна жена сигурно ничим није заслужила да је исмијавају на друштвеним мрежама, и да буде објекат који ће да се грубо злоупотребљава за стварање лажне слике како Додик није под санкцијама Америке већ „одлазеће администрације“. Овакво понашање показује опасност да је Додик у борби за власт спреман на све и ићи јако далеко, па чак злоупотријебити своје најближе и чланове породице ако то може допринијети опстанку на функцији.

Линк за куповину улазница на e-Bay-у: CLICK

Линк о премијеркиним улазницама на сајту РТРС-а: CLICK

Небојша Вукановић

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.