Синови већ два дана одбијају позиве Томи Николићу!

Томислав Николић већ два дана не може да добије на телефон синове Бранислава и Радомира јер му одбијају позиве или му одговарају порукама “Не могу сад да причам“ или “У тунелу сам, слаб је домет“.

Председник везу са синовима не може да успостави откад је јавно причао о одласку у рат, али у његовом кабинету кажу да председник не верује да је то разлог.

– Председник није заиста мислио на одлазак у рат, то се само тако каже, али тешко да је то разлог што се Радомир и Бранислав не јављају. Председник свакодневно изјављује разне ствари, па замислите да му се синови због тога не јављају? Па не би проговорили две речи за цео мандат – кажу у кабинету.

Аналитичар Бојан Стевић, са друге стране, тврди да су Радомир и Бранислав врло озбиљно схватили очеве изјаве о одласку у рат, те да је управо то разлог због којег се не јављају.

– Када су чули да их отац помиње као добровољце за рат, били су ван себе. Они су председникова деца и сматрају да не могу да оду у рат тек тако, неприпремљени. Зато су се растрчали по граду да набаве најбоље униформе, чутурице, ранце, цокуле и осталу неопходну опрему како би били у приправности када дође време – објаснио је Стевић и закључио да то што се Бранислав и Радомир не јављају оцу није зато што га избегавају већ зато што су “превише заузети овим активностима“.

Ненад Милосављевић – ЊУЗ.НЕТ

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.