Правда за Вукашина!

Како сазнајемо од инсајдера стационираног у Вашингтону, у току је припрема проширене „црне листе“ у коју је одлазећа администрација Барака Обаме јуче уписала име предсједника Републике Српске. Тај чин подразумјева забрану путовања, те блокирање имовине и банковних рачуна нашег предсједника у Сједињеним Државама, али и у државама које подрже овај чин одлазеће администрације Бијеле Куће.

На проширеној „црној листи“ би се могло наћи име још једног лица из Републике Српске. То је Вукашин Рудоњић из Санског Моста, самохрани отац троје дјеце, запослен као рудар у руднику „ЉУБИЈА“. Он је по процјени сигурносних служби САД, јавно иступавши објавом статуса на TWITER-у и FACEBOOK-у стао на страну предсједника Републике Српске и јасно дао до знања да се противи одлуци да се име нашег предсједника укњижи на црну листу. При томе је увриједио и изазвао душевну бол одлазећег предсједника Барака Обаме ријечима: „Бараче, крваву ти мајку је*ем…“.

Ова драконска казна ће сигурно утицати на квалитет живота рудара Вукашина јер неће моћи потовати у САД и европске државе које подрже „црну листу“ и неће моћи користити новац са банковних рачуна отворених у страним банкама.

Ипак, сви са нестрпљењем очекујемо званичан долазак нове Трампове администрације која ће сигурно у првим данима свога мандата укинути и прогласити неважећом ову срамну „црну листу“, а Вукашину и нашем предсједнику вратити одузета права.

ЛЕУТАР.НЕТ

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.