Кладионице објавиле квоте, Интеграл инжењеринг из Лакташа је најближи Палати правде!

Почела су нагађања ко би могао да ради на изградњу Палате правде у Требињу ове године, а велике шансе се дају Интеграл Инжењерингу из Лакташа.

Интеграл инжењеринг је уморан од великог посла по читавој Републици, али то никако не значи да нема жељу да учествује и на овом тендеру.

Искусни кладионичари мисле да ће тако и бити, можемо то закључити и по квотама које су се појавиле данас у Републици Српској када се ради о извођачу нове Палате правде у Требињу.

Наиме, најмања квота је на Интеграл Инжењеринг, верујемо да су кладионичари имали у виду чињеницу и да Интеграл трага за сарадњом са одређеним локалним извођачима, што му додатно повећава шансе за побједом.

Са друге стране, верујемо да постоји могућност и да гости помуте рачуне, јер новац којим ће се правити Палата не долази из државног буџета него је дониран од стране Европске уније преко ИПА фондова, а одређена средства уплатила је и Шведска. Ту постоји одређена шанса за неко изненађење, па остаје да видимо.

Какво је ваше мишљење, ко ће радити Палату правде? Ми мислимо, ипак, Инжењеринг.

 

ЛЕУТАР.НЕТ

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

 

1 Komentar

  1. He he Lune ga metno „trebinjskim privrednicima“ pa ne vadi a usput i uvrće uveta. Pošteno rečeno i zaslužili su oni su ga i izabrali a sad poslovi odoše ko i sve drugo u Laktaše tražili ste gledajte

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.