У јулијанску Нову са Жељком Јоксимовићем

Велики број Требињаца, нарочито младих, јулијанску Нову годину дочекао је у Спортској дворани „Милош Мрдић“, гдје је вечерас наступио један од најпопуларнијих пјевача региона Жељко Јоксимовић.

У једноипочасовном програму публика је уживала уз препознатљиве хитове: “Леђа о леђа”, “Љубави”, “Девојка”, “Вретено”, “Лане моје”, “Лудак као ја”, „Либеро“…

Јоксимовић је прије концерта у изјави за новинаре рекао да га за Требиње везују увијек лијепа сјећања, посебно за концерт који је прије 12 година одржао на стадиону „Полице“.

„Требиње је за мене древна средина са традицијом, гдје имам доста пријатеља и познаника и гдје волим да дођем. И кад путујем свратим у Требиње. Вечерас је био класични поп концерт. Надам се да ћемо на љето у Требињу представити и музички пројекат ‘Два света’“, истакао је Јоксимовић.

Kонцерт Жељка Јоксимовића, који се организован у оквиру првог требињског „Зимзограда“, поклон је Требињаца из Србије свом родном граду.

Осим у дворани, већина претежно наших старијих суграђана, јулијанску Нову годину дочекала је у кругу породице, док су млађи Требињци славили у многим угоститељским објектима.

ИЗВОР: РТ

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.