Боље живјети 100 година као милионер него 7 дана у биједи

Овај кратки текст би заправо почели са два политичко-панкерска израза, нимало политички коректна и признајемо вулгарна, који ипак лијепо илуструју коме придападају ставови које ћемо изнијети. Дакле, прво је „НОСИТЕ СЕ !“ и њега упућујемо свим дебелим свињама од политичара (од којих ипак један фигурира), такозваним про-источно-западним патриотама, квази-интелектулацима који чешу своје паразитске гузице с једне стране о сласне ММ фондове од којих бар двије трећине има везе са неком мрском западном владом, а с друге стране уз помоћ корумпираних положаја преко којих се управља овим намјерно заглупљеним и психички деградираним народом.

С друге стране имамо још једно „НОСИТЕ СЕ !“ које упућујемо ужиреним вепровима, који сричу по коју ријеч енглеског или руског и имају по коју ријетку и никад дочитану књигу на српском или било којем другом језику, стоци која искоришћава најфинија народна осећања родољубља и претвара их у ужасну и смрдљиву атмосферу коју УНОВЧАВАЈУ. Дакле упућујемо им два пута „НОСИТЕ СЕ !“ од којих је оно прво можда чак и мало веће, јер ипак их је народ својом вољом изабрао. Још се данас на ФБ неки љуте због наших ставова…

Офуцано би било сад писати о детаљима, правом смислу организовања разних референдума, обиљежавања годишњица, имендана итд. Ето, чисто да их поменемо. Само постављамо питање о њиховој стварној вриједности? Па наравно да ће сав наш народ позитивно гласати на референдуму, наравно да ће махати заставама у част своје Републике, наравно да ће навијати за тим који воли. Каква су то питања о којим народ треба дати свој суд? А гдје је потврђен тај глас народа? Изгледа само на изборима, као изборни резултат. А зашто га не објавише у Службеном листу и не начинише обавезујућим? Па могли су поставити питање – да ли сте да се слави или не слави Божић у РС. Резултат би био исти. И славље потраје неколико дана, јер организатору и не треба дуже.

Све је то манипулација патриотским осјаћајима народа, народе, и то политички мотивисана. А политичка манипулација је наука, веома озбиљна, насупрот које стоји неедукаван народ. Народ који између едукације и јагњетине бира јегњетину. Али нећемо даље детаљисати и образлагати. Јер све је већ више пута речено, питање је има ли више смисла. Једини смисао оваквих текстова може бити наш лични ћеиф. Знамо, појавиће се душебрижници који ће се одмах побунити јер мисле да им је дужност побунити се против свега другачијег од онога што им је ТВ Дневник усадио у подсвијест или сматрају да ће од тога имати неку корист. Личну наравно.

Али нема везе, схватите како хоћете или схватите онолико колико сте способни да схватите, али нама је ћеиф да пишемо овакве текстове са намјером да буду трн у гузици оних који би најрадије сједали у миру док ми гледамо како се системски урушава све око нас. Да ли то још неко види?

И на крају, срећан нам празник Дан Републике Српске (која је у задњих 15 година изгубила око 40.000 становника… ГРАД!).

ЛЕУТАР:НЕТ

 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.