Новогодишња честитка Рамба Амадеуса

Људи, сретна нова година!

Свим фановима желим сретне цивилне и вјерске празнике, благдане, Нову годину , са жељом да у новој години сви радите пуно радно вријеме, и то баш оно што волите и знате, и да од тога можете нормално да живите.

Наравно, та ситуација неће сама пасти с неба, циљ постиже само онај ко га је себи претходно поставио.

Идеја , да би била реализована, мора претходно да буде детаљно смишљена.  Да би дошли до идеје, крените од жеље. Шта желите да радите?  Ако не желите да радите уопште, онда вам овај савјет не вриједи.

Такође вам свима желим добро здравље. Пазите шта и колико једете, јер моја је баба говорила да здравље улази на уста, али то значи да онда и болест улази на уста, а интернет је пун савјета на ту тему; изволте прогуглајте.

Ујутро попијте чим отворите очи лимунаду с млаком водом без шећера, ја сам тако вратио апарат за варење у регрутско стање.

А да, и ово је битно, воду са чесме за пиће ледите у пластичној флаши, па је отапајте на дневној свјетлости, јер ће тако сав каменац да се наталожи на дну, а ви ћете пити квалитетну воду с вашег приватног глечера! Јефтинија је и боља од флаширане!

И пазите с ким се дружите. Глуп пријатељ прави више штете него интелигентан непријатељ. Провјерено. Најважније је да имате бар двоје за које знате да су паметнији од вас. Ја имам, иако ми је тешко да признам.

У доба виртуалне комуникације, најбоље је да смањите број пријатеља на Фејсбуку, али повећете критеријум по коме ћете бирати чије ћете постове пратити. Вријеме је најскупље. Боље да зијате у једну тачку него да товарите мозак будалаштинама.

Јер зијање у једну тачку је медитација. Товарење будалаштинама је… ментално тровање.

Гардеробу и све остале ствари мијењајте између себе, трампа је најстарији облик трговине, не треба вам ни динара за то, а апсолутно задовољава древни сакупљачки рефлекс.

И наравно, не заборавите да су моји концерти и вечери гломазне поезије забавни и поучни истовремено, након програма сви излазе ментално богатији, и емоционално освеженији , пуни елана и идеја, па се карта коју платите не може третирати као трошак, него као инвестиција, како у мој рад тако и ваш развој.

Сретна нова година!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.