Коначан резултат првог дијела експеримента ;-)

У посљедњих 15-ак дана послали смо 49 email-ова на адресе требињских привредних субјеката са понудом да се на нашем порталу огласе божићном или новогодишњом честитком. Цијене оглашавања су биле вишеструко ниже него код осталих локалних портала, али ипак нико (изузев пар њих који су нам лично саопштили разоге) није одговорио на понуду.

Ово је био наш мали експеримент како би  потврдили своје претпоставке које имамо од раније.

Наиме, поруке смо послали искључиво привредним субјектима који се рекламирају на осталим локалним порталима и самим тим дају мјесечну материјалну подршку истим. Нисмо контактирали фирме које немају рекламе на поменутим порталима. Оно што одмах упада у око јесте чињеница да су у питању рекламе истих фирми.

Ми смо потврдили своје претпоставке, а на вама је да донесете закључак зашто је то тако. Наш је да се рекламе објављују по директиви са једног мјеста да би се материјално подржали портали који раде за истог послодавца, а да би се створио привид објективности, рекламе се објављују и на једноим порталу који се не бави политиком већ само преноси вијести.

ЛЕУТАР.НЕТ је НЕЗАВИСНИ портал који нема свог послодавца. Наш портал/блог НИКО не финансира, а евентуални спонзори који се слажу са „нашом причом“ сигурно не би могли утицати на уређивачку политику портала.

Сада ћемо јавно извести други дио нашег експеримента, који за циљ има показати да ли постаје привредни субјекти у нашем граду који желе промовисати свој рад на једном независном порталу или и за њих вриједи парола “СТРАХ ЈЕ ГОРИ ОД ИШИЈАСА“ 😉

Позивамо све оне које нисмо контактирали путем електронске поште да се јаве на нашу адресу [email protected] и ми ћемо БЕСПЛАТНО објавити њихову божићну и новогодишњу честитку.

Опет имамо лоше слутње… 🙂

Ваш ЛЕУТАР.НЕТ

1 Komentar

  1. Uzalud vam trud svirači. Nema od toga ništa zna se ko u Trebinju daje poslove i šalje inspekcije a ni bivša vlast nije bila mnogo bolja tako da vas niko od „trebinjskih privrednika“ ne smije podržati jer bi brzo završili karijeru a jbg treba od nečega hraniti porodicu i podijeliti radnicima crkavicu. Osim par najkrupnijih većina i nema tržište van Trebinja i RS pa bi za njih bilo kakav sukob značio i ktaj karijere ali nemojte kriviti samo njih jer i da se usude ne bi ih podržala ni „opozicija“ ni narod a ako vam nije jasno o čemu pričam pogledajte „U ima naroda“. Radije će oni „dobrovoljno“ Luki davati deset posto nego da ostanu bez bilo kakvih prihoda.
    Ako zaista želite pokrenuti nezavisni portal a ne ide zbog financija pokušajte sa pay palom ima poneko ko može izdvojiti koju marku pogotovo u inostranstvu a malo ko će otići na banku i uplatiti 100 ili 1000 KM a sa druge strane i vi se morate dokazati jer ko meni garantuje da vas ne osniva Luka da vidi kome je od „privrednika“ malo pa mu treba dodati u bisage a kome treba hebati mater

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.