Ћебеџија опет прелетио

Одборници Партије демократског прогреса (ПДП) Ненад Шаренац и Неђо Ћебеџија напустили су данас ову странку и изјаснили се да ће убудуће дјеловати као самостални одборници у Скупштини града Требиња.
На наше питање да прокоментарише своју одлуку, Ненад Шаренац рекао је да не жели да даје коментаре, а на нашу констатацију да својим гласачима, ипак, дугује објашњење, он је казао да су га ти гласачи „и упутили на овакав поступак“.

За разлику од њега, Неђо Ћебеџија каже да га на одлуку да напусти ПДП нису упутили гласачи већ да је то била „чисто његова одлука“.

– Због одређених политичких неслагања са ПДП-ом, ја сам одлучио да од данас наступам као самостални одборник у Скупштини. Не бих дуже елаборирао саме разлоге – рекао је Ћебеџија.

На наше питање од када датирају та неслагања, будући да избори нису били тако давно, Ћебеџија је одговорио да „неслагања датирају већ неко вријеме, мало и од прије избора“.

Он је додао да није конкурисао ни за једно руководеће мјесто у градским установама, те да ће убудуће гласати „по личнојсавјести“.

Прије уласка у ПДП, Неђо Ћебеџија био је члан Српске демократске странке, те Демократске партије (данашњег НДП-а).

Извор: Јелена Денда Борјан/Mоја Херцеговина

4 KOmentara

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.