Аутомобил на Тини извршио самозапаљивање

 

“Рено лагуна” је прексиноћ око пола 1 извршио самоубиство, тако што је самозапалио своје електроинсталације, саопштено је након увиђаја из требињског Центра јавне безбједности.

Ватрогасцима је пожар пријављен око 1.20 часова, а у њему је у потпуности изгорио предњи дио возила. Ватра је захватила и гаражу која се налазила у близини, али није било веће материјалне штете.

“По налогу дежурног тужиоца ОЈТ Требиње, у јутарњим часовима је извршен увиђај на лицу мјеста од стране полицијских службеника СКП Требиње, те предузете и друге мјере и радње на утврђивању узрока пожара, којом приликом је утврђено да је до пожара највјероватније дошло самозапаљењем које је највјероватније изазвало квар на електро-инсталацијама предметног возила”, наводи се у саопштењу ЦЈБ-а Требиње.

Према незваничним сазнањима, ауто је оставило опоруку у којој између осталог пише да му је више доста да се вози по овим рупама, боле га сви амортизери, точкови су му стари, бензин лош никакав и да му недостају рођаци из Француске.

 

Мало сатире није на одмет! Извињавамо се власнику аутомобила, нек је жива глава – биће аутомобила!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.