Реаговање из Службе градоначелника Требиња: Вучуревић наставља са манипулацијама и дизањем тензија у граду

Бивши градоначелник Славко Вучуревић позивањем грађана на протесте и крвопролиће наставља са манипулацијама и  дизањем тензија у граду  не размишљајући о посљедицама својих ријечи и дјела, саопштено је из Службе градоначелника Требиња.

У саопштењу је наведено да је скандалозно и срамотно позивати суграђане на сукобе и дизати буне у вријеме „када сви сложно и јединствено треба да раде на исправљању грешке коју је бивши градоначелник промишљено учинио свом граду“.

„Овакво његово понашање и реторику најоштрије осуђујемо и надлежни органи би требало да се позабаве овим питањем“, саопштено је из Градске управе.

Да је Вучуревић размишљао и водио рачуна о породицама погинулих и других незапослених радника, наводе из Службе градоначелника Требиња, не би се догодило да их запосли мимо свих законских процедура, након изгубљених избора и на „празну градску касу“, а онда доведе у безизлазну ситуацију.

„Да је размишљао о проблемима својих суграђана, потрудио би се да бар неке од њих поведе у заједничке институције БиХ у Сарајево, гдје ће у наредне четири године уживати у плодовима свог нерада“, истиче се у саопштењу.

Из Службе градоначелника наводе да се бивши градоначелник најбескрупулозније поиграо и са дјецом погинулих бораца, која су четири године „чучала пред његовим вратима“, а која су му на крају послужила као параван за све нечасне и нељудске потезе које је учинио у претходном мандату.

„Нећемо дозволити да Вучуревић успије у својој намјери – да подијели и завади град. Његове грешке морамо исправљати и борити се да дјеца погинулих бораца и приоритетни случајеви буду егзистенцијално збринути“, поручује се у саопштењу из Службе градоначелника Требиња.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.