Uhapšene osobe koje su bez štele dobile posao u Regulatornoj komisiji za energetiku RS

Nešto poslije 22.00 časa u Trebinju su uhapšene dvije osobe koje su uspjele bez štele da dobiju posao u Regulatornoj komisiji za energetiku Republike Srpske.

Akcija MUP-a Republike Srpske kodnog naziva „Oklen ovi“ izvdena je večeras oko 22.00 časa dok su J.K. i R.M. pošli na spavanje u svojim kućama u Gorici i Mostaćima.

J.K i R.M. su optuženi da su bez štele ostvarile sebi korist na štetu ostalih radnika u Regulatornoj komisiji time što nisu morali da imaju vezu da bi se zaposlili, saznaje naš portal.

Prema riječima glavnog tužitelja oni će morati pored momentalnog otkaza biti i krivično gonjeni jer su prekršili Kodeks ponašanja.

Regulatorna komisija je demantovala da je bilo ko zaposlen bez štele.

LEUTAR.NET

(Tekst je satiričnog karaktera)

6 KOmentara

  1. Da li je to moguće ? Zaposliti se u regulatornoj komisiji bez štele! To su genijalci. Zavrnuli su i Vladu RS, Cvijanovićku i Dodika. Treba ih postaviti za ministre. Postojeći ionako nisu ni za …

  2. Ne mlatite praznu slamu pdp-ovci i sds-ovci nego gledajte vase dvoriste obrukacete se na ovim izborima zajedno sa vec bivsim gradonacelnikom auffidarzen reko bi her Zika

    • Gle, Srbine ! Pa, ti pičiš njemački. Šta ćeš onda, jadan ne bio, u Trebinju ?
      Raspali u Njemačku, ako ti tvoji već ne daju u HET. I pametnjakoviću, ne piše se auffidarzen, nego auf wiedersehen. Ni her Žika ne bi tako nešto nepismeno napisao. Vidi sa tim tvojim esenesdeovcima da te malo edukuju. Ne morate svi biti tako ograničeni.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.