Marko Šuković postao prvak BiH u skoku u vis, ostvario normu za Balkansko prvenstvo

Uzbudljivo seniorsko prvenstvo BiH održano ovog vikenda donijelo je izvanredne rezultate za naše mlade atlete. Nakon uspeha na juniorskom prvenstvu prošle nedjelje, naši takmičari nastavili su da briljiraju i na seniorskoj sceni.

U disciplini skoka u vis, mladi atletičar Marko Šuković postao je novi seniorski prvak BiH. Njegov izvanredan skok donio mu je zlatnu medalju. Ovaj talentovani sportista nije samo osvojio titulu, već je takođe ostvario normu za Balkansko prvenstvo za seniore, koje će se održati 23. jula u Kraljevu, Srbija.

Leutar.net Marko Šuković postao prvak BiH u skoku u vis, ostvario normu za Balkansko prvenstvo

Emilija Pikić takođe je ostvarila impresivan uspeh na seniorskom prvenstvu BiH u disciplini troskoka. Ova talentovana atletičarka osvojila je srebrnu medalju. Osim osvajanja medalje, Emilija je takođe oborila svoj lični rekord, čime je dodatno proslavila svoj uspeh.

Sara Tomić takođe se pridružila našoj uspešnoj ekipi osvajanjem bronzane medalje u istoj disciplini troskoka.

Ova sjajna postignuća naših mladih atletičara potvrđuju talent i upornost koje poseduju. Njihovi uspesi na seniorskom prvenstvu BiH predstavljaju veliku nadu za budućnost atletike u našem gradu. Svi zajedno čekamo sa nestrpljenjem Markovo učešće na Balkanskom prvenstvu, gde će predstavljati AK Trebinje i dati sve od sebe da donese još jednu značajnu medalju.

Leutar.net Marko Šuković postao prvak BiH u skoku u vis, ostvario normu za Balkansko prvenstvo

Čestitamo Marku Šukoviću na osvajanju zlatne medalje i tituli prvaka BiH, Emiliji Pikić na osvajanju srebra i obaranju ličnog rekorda, kao i Sari Tomić na osvajanju bronzane medalje. Svi oni su izuzetno ponosni predstavnici našeg grada i svijetli primjeri za sve mlade atletičare koji sanjaju o uspehu. Želimo im puno sreće na predstojećim takmičenjima i nadamo se da će nastaviti donositi sjajne rezultate.

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.