Milanović: Dodik je pobjednik, Trivić priča monumentalne gluposti

Predsjednik Hrvatske komentarisao je ponovno prebrojavanje glasova u Republici Srpskoj za potpredsjednika i predsjednika i dao podršku predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

“Pokušava se organizirati banjalučki majdan. Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji. CIK, koji nije pod njihovom kontrolom, izbrojala je 30 tisuća glasova prednosti u odnosu na Trivićku. Na biračkom tijelu koje je manje od 600.000. Kakav je to kriterij i kakva je to uopće država u kojoj se ponovno prebrojavaju glasovi? To je suludo. To potkopava demokraciju”, rekao je Milanović.

Kaže da je Dodik uvjerljivo dobio te izbore. “Kome je u interesu kaos i da se gura kandidatkinja bogtepitaj kakva, koja priča monumentalne gluposti, zato što se Dodik zamjerio SAD-u. Pokušava se tamo rasturiti”, rekao je Milanović.

“Ne može cijela država prebrojavati glasove, jer je u nekom selu, nekoj kasabi se neko napio i pala mu vreća u potok. Dodik je uvjerljivo pobijedio”, kaže Milanović.

“Govorite što hoćete, postoje izborna pravila. On ih nije mogao prekršiti. Isto bih rekao za svakoga. Ide se u prebrojavanje glasova, sad vam ne mogu dokazati, ali to sam rekao da će se dogoditi svojim suradnicima prije pet dana. Kriterij za ponavljanje izbora su zato što ona nije dobila nijedan glas u selu svoje babe i u selu svoje zaove”, rekao je Milanović.

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.