Nebojša Vukanović svojim automobilom blokirao bagere u centru Banjaluke

FOTO: BL Portal

Okupljenim građanima koji protestvuju na lokaciji kod kina Kozara pridružio se poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović koji je poručio da je razočaran ovakvim postupanjem Gradske uprave i gradonačenika Stanivukovića.

“Ja sam podržavao Draška Stanivukovića, ali ne da bi on radio ovakve stvari i da bi stao na stranu krupnog kapitala, umjesto na stranu građana. O svemu ovome pisao sam još prije godinu dana, ali sam danas dodatno šokiran, jer sam vidio na kakvom prostoru neko planira da podigne zgradu od 13 spratova. Ovo nije u redu, građani su u pravu i zato očekujem i Stanivukovića, jer je ranije uvijek bio tamo gdje i narod”, poručio je Vukanović.

Takođe je dodao da se mora utvrditi je li Regulacioni plan, kako kaže, plod političke korupcije.

Na lokaciju kod kina Kozara stigao je i Vuk Višekruna, ovlašćeni potpisnik u Odjeljenu za prostorno uređenje Gradske uprave Banjaluka.

Dok je trajala rasprava između njega i stanara, poslanik u NSRS Nebojša Vukanović, parkirao je svoj terenac Volvo pored bagera i kamiona kako bi otežao nastavak radova, a potom otišao na sjednicu NSRS.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.