Stanivukoviću odgovorili i Gorica i Milorad

Oglasila se prije oca i poslala poruku Stanivukoviću!

Nakon što je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke izjavio da traži sastanak sa Miloradom Dodikom liderom SNSD-a, zbog finansijske blokade u Banjaluci, oglasila se i njegova kćerka Gorica Dodik putem društvenih mreža.

Gorica je u zadnje vrijeme veoma aktivna na društvenoj mreži twiter, vrlo zanimljivo je da se danas oglasila i prije oca, te poslala poruku da „čovjek ima pametnija posla“, stiče se utisak da postaje novi „portparol SNSD“.

„Recite Barbiki da Dodik ne moze sada da se igra sa njim, covjek ima pametnija posla, a kada bude imao slobodnog vremena igrace se sa svojih sestero unucadi“, glasi njen twit.

Leutar.net Stanivukoviću odgovorili i Gorica i Milorad
Gorica tvitovala sa Iphone-a

Nakon ovoga, uslijedile su brojne reakcije gdje joj poručuju da se ne miješa u politiku, već da to prepusti ocu.

„Pusti Gorice tatu neka radi svoj posao sto se ti mijesas ti si dama politika je prljava nije to za tebe“, jedan je od twitova.

Leutar.net Stanivukoviću odgovorili i Gorica i Milorad

/VIDEO/

Većina i Skupština grada mjesto gdje se usvaja budžet, a ne Milorad Dodik

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković mora da se politički profiliše, obrazuje i da sazna šta su mu institucionalne nadležnosti.

„Savršeno je jasno na koji način funkcioniše lokalna vlast, ali neko pokušava da bude važniji od toga. Legitimno je da budu priznati izbori za gradonačelnika, što je SNSD uradio, ali je očigledno da Stanivuković nije priznao legitimnost odbornika i da pokušava da plasira lažne vijesti da Banjaluka ne funkcioniše“, rekao je Dodik novinarima u Laktašima.

On je istakao da je cinizmom i uvredama veoma teško graditi atmoseferu u Banjaluci.

„Vidljivo je da niko od odbornika nije vrijeđao gradonačelnika, za razliku od njega koji ih je vrijeđao“, dodao je Dodik.

On je naveo da je ponosan što iza SNSD-a ostaje izgrađen Grad Banjaluka.

„Važno je da u Gradu, oni koji su legitimni, rade posao. Gradonačelnik predlaže budžet, a da bi bio usvojen mora razgovarati sa odbornicima koji su ga zvali nekoliko puta. Gradonačelnik zaboravlja da kada je bio poslanik u Narodnoj skupštini nije glasao za budžet koji je predlagala moja partija“, kaže Dodik.

Lider SNSD-a je naglasio da je funcija gradonačelnika ozbiljna stvar, te da su odborici spremi da rade sa Stanivukovićem i pokušaju da usvoje budžet koji je uravnotežen.

„On je odbornike pozvao na sastanak sa sekretaricom, iako je jedno mjesto gdje može biti usvojen budžet Skupština grada i potrebna većina, a ne Milorad Dodik. Spreman sam da razgovaram ako postiji problem na relaciji član Predsjedništva BiH, lokalna zajednica, ali nikako o gradskim političkim pitanjima jer postoje gradski stranački odbori“, rekao je Dodik.

On je namopenuo da Grad Banjaluka neće izgubiti ništa.

„Postavljam pitanje zašto nije srušio neku famoznu terasu. Zašto je nije srušio, pa zato što oko njegove porodične kuće ima nezakonito podginuta ograda i zato je odustao od rušenja. Ima važnijih pitanja od svega ovoga, a to je borba protiv pandemije virusa korona i kako da pomognemo zdravstveni sketor“, zaključio je Dodik.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.